Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek a 10 hetes babámmal...

Mit tegyek a 10 hetes babámmal ha utál hason feküdni? Nem csinál semmit hason, csak sír. Megszakad a szívem érte, de muszáj lenne erőltetni.

Figyelt kérdés
2008. nov. 21. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Az én kisfiam is rettenetesen utált hason feküdni. Most ! 4 és fél hós tegnaptól meg hasravágja magát és boldogan kacag. Én is hasra szoktam tenni, de nem gyakran, mert sirt mig kisebb volt. Kell nekik hason lenni, de ha sir ne hagyd sokáig. Az én kisfiam sem volt hason mindennap és most látod nagy örömünkre rájött, hogy az nem is olyan rossz dolog. Türelem, idővel rájön ő is.
2008. nov. 21. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Az én lányom(3 hós)is utálta,csak üvöltött.Be kellett mennem vele kórházba,ahol rászokott.Nem lehettem egész nap vele,így sokat tették hasra,hagyták sírni,szerencsére legalább nem hallottam........
2008. nov. 21. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Igen az én babócám is utált hason lenni,csak orditott.De amióta magátol áttud fordulni már ugy is alszik:))))
2008. nov. 21. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csak addig tedd hasra amíg nem sír nagyon.Én sosem kínoztam ezzel.Volt mikor rögtön hasra fektetés után üvölteni kezdett,de volt mikor 2 percig is bírta.

Szép lassan majd hozzászokik és idővel már magától fog hasra feküdni.

2008. nov. 21. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Ez így van...Ha csak fe´lpercet is volt hason,de utánna sír,fordítsd vissza a hátára.

A lányom is utált hason lenni.Mindíg sírni kezdett.Erre 4 hónaposan ült,6 hósan felállt magától.Mára se´tál,pedig 10 hónapos.

Ne eröltesd neki.

Tegyél elé játékot,besze´lj neki,gugulj elé e´s szórakoztasd kicsit.Amíg bírja csak addíg.

Kellemes babázást.

2008. nov. 21. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kislányom is utál hason lenni, max 5 percet bír hasalni, utána üvölt.

Szépen lassan szoktatom rá, és én is abban bízom, hogy ha átfordul, azaz forogni fog, megtetszik majd neki.

8 hetes kislány anyukája

2008. nov. 21. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!