Láttátok az Aktív riportját a kis Laráról? Majd megszakad a szívem.
Még a könnyem is kicsordult:(
Rosszcsont a lányom időnként felbosszant de egészséges.Ennél nagyobb ajándék nem kell!!!
nem.nem lattam, de nagyon-nagyon szomoru tortenet :(
nagyon borzaszto :(
az egyik reszrol az, hogy beteg volt szegenyke es meghalt, masreszrol az, hogy itt pletykalkodnak az anyuka hatamogott.
ha igaz is es ez a velemenyed menny oda es mond a szemebe, ha ennyire ki akarod mondani es ne itt hozd rossz hirbe....
masreszt ki tudja igaz-e amit irsz.....
Meghalt a kis Lara?! Én is végigizgultam annak idején a történetét, nagyon sajnálom!!!
Sajnos, kedves 2. válaszoló, a lelkiismeretfurdalás már nem segít a gyermeken. Legfeljebb tanulságul szolgál a többi leendő anyukának. Ha tényleg kábítózott, akkor érdemes tanulni a történetből.
nagyon megrázott. a mi kisfiúnk is szívrendellenességgel született, 3 napot élt.
amikor Lara megkapta a szívet abban bíztam, hogy ha nálunk nem is, de máshol legyenek csodák. csodák nincsenek.
nem kábítóztam.
minden tiszteletem az anyáé, akkor is ha kábítózott.
En ilyet nem eltem at, de a ferjem szivbeteg es nalunk is eselye volt a betegsegre a lanyunknak(nem volt nyugodt a lelkem a szulesig).A ferjemnek 2 nagyobb testvere volt es mindketto meghalt 1 eves kora elott.
Anyosom nem drogozott es megis.
Ha tenyleg drogozott akkor ugy is egesz eleteben bantani fogja a lelkiismerete, de felesleges ez az egesz.
Drogozott, vagy sem, egy kis angyalka elment, és ez nagyon szomorú. Ha drogozott volna, azzal biztos tele lett volna a bulvársajtó. Amennyire én tudom, éjt nappallá téve a kislány mellett volt. Ha drogozott, akkor biztos egész életében bántani fogja a lelkiismeret, de így is óriási lehet egy szülő fájdalma.
Ráadásul egyedül volt, mert az apa nem volt mellette. Én egyedül nevelem a gyerekem, tudom, hogy milyen nehéz, még úgy is, hogy hála Istennek egészséges a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!