Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Láttátok az Aktív riportját a...

Láttátok az Aktív riportját a kis Laráról? Majd megszakad a szívem.

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy lehet elviselni egy kisbaba, egy gyermek halálát. Ha az én drága kis angyalkámmal történne valami, abba biztos belepusztulnék... Nagyon sajnálom az Anyukáját :(
2010. aug. 25. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Nos! Én elég fiatal vagyok, és nagyon sok kábítószeres fiatalt látok!És bizony ha valakinek van hozzá egy kis szeme ez a nő most is "tolt" magába valamit!

Rettenetesen sajnálom a kislányát, és mint anyának neki biztos nagyon nehéz ezt feldolgozni:(:(

2010. aug. 25. 21:39
 12/18 anonim ***** válasza:

miért nem volt mellette az apa? Mintha régebbi riportokban mindketten ott lettek volna a kislány mellett.

Az voltam, aki nem látta a riportot.

2010. aug. 25. 21:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Otthagyta őket amikor kiderült,hogy beteg a kislány:(
2010. aug. 25. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Ott voltunk mi is egy ideig a kisfiammal a kórházban egy ideig és megismerkedtünk vele. Amikor megszületett a kisfiam 5 hetet töltöttünk a koraszülött osztályon pár nap otthon és irány a kardiológiai intézet. Szerintem nem drogozott "bár nem tudhatom biztosan" csak halálosan fáradt volt. Embert próbáló amit végigcsinált minden tiszteletem az övé. Az apát ha valaki ismeri azt üzenem neki, hogy egy görény!
2010. aug. 25. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:
hogy hívják az anyát?ha szabad ilyet kérdezni?bár biztos bemondták a riportban is,de nem láttam
2010. aug. 25. 22:31
 16/18 A kérdező kommentje:

Hát ha Isten őrizz valami történne az én kislányommal, akkor biztos, hogy én is beszednék valamit, mert szerintem egy ilyet nem lehet kibírni ép ésszel.

Én nem tudom, hogy drogozott-e, vagy sem, de azért jellemző a magyarokra, hogy egy ilyen helyzetben is azt firtatjék, hogy drogotott-e az anya, stb. Ez nagyon szomorú :(

2010. aug. 25. 22:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Sajnos egyet kell ertenem a kerdezo utolso kommentjevel.

En irtam, hogy nem kellene pletykat gyartani rogton (es az en ferjem a szivbeteg a 2 halott testverrel)

Egy sztori ami egy nagyon kedves baratommal esett meg.

Eleg gazdag csaladbol szarmazott es nagyon vallasosak voltak.Volt tobb roma szarmazasu baratja is a fiunak.

Egy teli este vitte haza kocsival a baratjat es annak baratnojet es balesetuk lett.A 2 fiu meghalt a lany megserult.

Csak megcsuszott a kocsi egy jegbordan es felborultak.

Par nap mulva mar azt hallottam a fodrasznal, hogy reszegek voltak es drog volt a kocsijukban hallotta egy rendor baratnojetol.

Kiderult, hogy katona volt es nem rendor es nem is errol a balesetol beszel a csaj.

Abbol meg soha senkinek nem lett semmi baja, ha tertja a szajat!!!

Reszvetem az anyanak es szornyu ez a tragedia!!

2010. aug. 25. 22:39
 18/18 anonim ***** válasza:

A 2. kommentelő vagyok. Egy szóval nem írtam, hogy most drogozik, azt írtam, hogy anno, a gyermek megfoganása után is bulizott, ivott, és nem vetette meg a szereket. Az apuka tényleg egy görény.

A nevét én nem írom le.

2010. aug. 26. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!