Láttátok az Aktív riportját a kis Laráról? Majd megszakad a szívem.
Nos! Én elég fiatal vagyok, és nagyon sok kábítószeres fiatalt látok!És bizony ha valakinek van hozzá egy kis szeme ez a nő most is "tolt" magába valamit!
Rettenetesen sajnálom a kislányát, és mint anyának neki biztos nagyon nehéz ezt feldolgozni:(:(
miért nem volt mellette az apa? Mintha régebbi riportokban mindketten ott lettek volna a kislány mellett.
Az voltam, aki nem látta a riportot.
Hát ha Isten őrizz valami történne az én kislányommal, akkor biztos, hogy én is beszednék valamit, mert szerintem egy ilyet nem lehet kibírni ép ésszel.
Én nem tudom, hogy drogozott-e, vagy sem, de azért jellemző a magyarokra, hogy egy ilyen helyzetben is azt firtatjék, hogy drogotott-e az anya, stb. Ez nagyon szomorú :(
Sajnos egyet kell ertenem a kerdezo utolso kommentjevel.
En irtam, hogy nem kellene pletykat gyartani rogton (es az en ferjem a szivbeteg a 2 halott testverrel)
Egy sztori ami egy nagyon kedves baratommal esett meg.
Eleg gazdag csaladbol szarmazott es nagyon vallasosak voltak.Volt tobb roma szarmazasu baratja is a fiunak.
Egy teli este vitte haza kocsival a baratjat es annak baratnojet es balesetuk lett.A 2 fiu meghalt a lany megserult.
Csak megcsuszott a kocsi egy jegbordan es felborultak.
Par nap mulva mar azt hallottam a fodrasznal, hogy reszegek voltak es drog volt a kocsijukban hallotta egy rendor baratnojetol.
Kiderult, hogy katona volt es nem rendor es nem is errol a balesetol beszel a csaj.
Abbol meg soha senkinek nem lett semmi baja, ha tertja a szajat!!!
Reszvetem az anyanak es szornyu ez a tragedia!!
A 2. kommentelő vagyok. Egy szóval nem írtam, hogy most drogozik, azt írtam, hogy anno, a gyermek megfoganása után is bulizott, ivott, és nem vetette meg a szereket. Az apuka tényleg egy görény.
A nevét én nem írom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!