Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok a Maja, Mirjam...

Mit szóltok a Maja, Mirjam névhez?

Figyelt kérdés
ikerlányaim lesznek,és ezeket a neveket szeretném nekik adni.apukájuk meghalt,nem tud nekem segíteni a választásban...Tóth amúgy a vezetéknév
2010. ápr. 7. 19:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
4 nap múlvára vagyok kiírva,igazából eddig nem gondolkodtam a neveken..és nagyon nincs is senki,aki segíthetne a választásban.ennek ellenére szerintem maradok a neveknél,főleg a Mirjamnál,ezt még férjem választotta.de szeretnék második neveket,légyszi arra írjatok ötleteket
2010. ápr. 8. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szióka!Nagyon sajnálom,ami pároddal történt,biztos nem lehet könnyű egyedül:(

Nekem is iker lányaim voltak,és az Abigél és Mirjam nevet adtuk nekik.Sajnos pici Mirjam anyalkánk hamar itthagyott minket,mert a koraszülés miatt súlyos komplikációk lettek.Gyönyörű név a Maja és a Mirjam is.Szerintem egyáltalán nem durva név,dehát nem vagyunk egyformák!

Kellemes szülést,és jó babázást!!!Ha van kedves írj privát e-mailt!

2010. ápr. 10. 22:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha neked tetszenek a nevek, akkor válaszd ezeket! Főleg, ha a párod választotta a Mirjam nevet. Nekem egyébként tetszik mindkettő, de nagy kedvencem a Mirtill név is. Részvétem a férjed miatt, és minden tiszteletem a tiéd! Ha szeretnél kérdezni, vagy csak beszélgetni, írj nyugodtam privit! Könnyű szülést, jó babázást!
2010. ápr. 10. 23:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Oszinten sajnalom a parodat!!!

A Milla nev is szep szerintem. Maja es Milla:)

A Mirjam nekem sem annyira tetszik, de nem is mondom ra, hogy csunya.

De en nem adnam a lanyomnak.

Ha a masodik babank is kislany lesz en a Milla nevet szeretnem masodik nevnek.

Szerintem a Maja es Milla nagyon szep, de ha Nekes Tetszik a Mirjam akkor valaszd azt.

Neked kell, hogy tetszen :)

Konnyu szulest es szep eletet kivanok a kis babykkel.

8 hetes kiscsaj anyukaja

2010. ápr. 10. 23:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz lehet Neked most, sajnálom, ami Veletek történt.

Szerintem a Mirjam Mimi becézése szép, a Maja is tetszik. De csak magadra hallgass:)

2010. ápr. 11. 13:22
 16/16 A kérdező kommentje:
sziasztok.megszületett Maja,és Mirjam,Mirjamnak nem működött a tüdeje,még a születése hajnalán itt hagyott bennünket.Maja egészséges
2010. ápr. 19. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!