Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok a Maja, Mirjam...

Mit szóltok a Maja, Mirjam névhez?

Figyelt kérdés
ikerlányaim lesznek,és ezeket a neveket szeretném nekik adni.apukájuk meghalt,nem tud nekem segíteni a választásban...Tóth amúgy a vezetéknév
2010. ápr. 7. 19:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretnék kukacoskodni de szerintem csúnya nevek. Inkább valami szép magyarosabbat keress.
2010. ápr. 7. 19:12
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Majáról mindig Maja a méhecske jut az eszembe. Amúgy ez a név aranyos. A Mirjam nem tetszik annyira.
2010. ápr. 7. 19:13
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Nekem egyik sem tetszik, a Maja- nekem a méhecske, a Mirjam meg olyan rideg.

Lehetne pl. Anna és Ágnes. A férjem nekem is Tóth, de én kötőjellel vettem fel a nevét, így a kislányunk is kettős vezetéknevet kapott.

2010. ápr. 7. 19:16
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
egyik sem tetszik.
2010. ápr. 7. 19:24
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem mindketto gyonyoru nev, ne hallgass masra csak magadra. Minden jot nektek!
2010. ápr. 7. 19:30
 6/16 anonim ***** válasza:
69%

Sajnálom a párodat :-(

Nekem a Maja tetszik, a Mirjam nem. Inkább Maja és Mira nevet választanék :-)

2010. ápr. 7. 20:01
 7/16 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is tetszik mindketto.

Bar a Mira is jo otlet ahogy az egyik valaszolo irta.

Nagyon sajnalom a parodat!:(

Szep es nyugodt babavarast kivanok neked.

9 honapos kisfiu anyukaja

2010. ápr. 7. 20:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem a férjed miatt.

Nekem tetszenek ezek a nevek, főleg így párban, mert alliterálnak, mégse hasonlítanak nagyon, nem fogják őket összekeverni.

Az én férjem arab, úgyhogy nálunk esélyes volt mindkettő, főleg a Maja. Egy hétig így is szólítottuk a kislányom, aztán a jelentése miatt a férjem lecserélte. Nem jelent rosszat, csak ő már csak ilyen macerás pasi :)

2010. ápr. 7. 20:14
 9/16 anonim ***** válasza:
Maja gyönyörű, de nekem a Mirjam becézése jobban tetszik, Mira, ahogy előttem is írták. Maja és Mira szuper nevek
2010. ápr. 7. 21:08
 10/16 A kérdező kommentje:
nekem a Mirjamnál az a becézés tetszik nagyon,hogy Mircsi:)olyan kis aranyos.Mira a kutyánk neve,amúgy.
2010. ápr. 7. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!