Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell külön szennyestartó a...

Kell külön szennyestartó a babának?

Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 13:35
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
18%

15-ös

nekem van kb 3 fehér bugyim és ennyi

páromnak semmi fehér cucca nincs, csak az "ünneplős" inge

Szóval hiába pénzkidobás meg minden, de muszáj azt a kevés ruhát külön mosni

2016. febr. 9. 14:47
 32/51 anonim ***** válasza:
52%

Aki kérdezte: majd egybe fogom mosni, ha a földön fog játszani. Egyelőre még forogni sem tud. Bukós, 2-3 naponta tele a gép a ruháival. Akkor minek mosnék egybe?

De ez nagyon off..

Azt írtam külön tárolom, én sem szennyestartóban, csak egy kosárban vannak a ruhái.

2016. febr. 9. 14:49
 33/51 anonim ***** válasza:
40%

Az én férjem szakács, az ő munkaruháját külön mosom.

A fiunk ruháit addig mostam külön, amíg le nem került a földre (ahogy az egyik válaszoló célzott rá). Kb 6 hónapos koráig.

Szennyes tartója volt külön, egy műanyag ládát befogtam, ami a szobájában volt. Arra a fél évre tökéletesen megfelelt.

És nem, nem pazarlom a vizet, mert egyrészt nem 3 db ruhával indítom a mosást, másrészt érzékeli a mosógép, és a töltetnek megfelelő mennyiságet használ.

Ja, és üzenem az ecetet ajánlgatóknak, hogy nem olyan szép ám, egy ki nem vett kakifolt, vagy kajafolt, amit rögzített az ecet, úgyhogy az életben nem mosod ki belőle...

2016. febr. 9. 14:50
 34/51 anonim ***** válasza:
65%
*mert persze ne 2 body-t gondolj 2 nap alatt hanem 2-3 lepedő, 10-12 textilpelenka, 7-8 body, 7-8 rugi/pulcsi, hozzá a törülközője. Na szerinted lesz egy adag?
2016. febr. 9. 14:52
 35/51 anonim ***** válasza:
59%

Nem kell, de lehet. Nem ertem az ilyen kerdest, etetni kell, furdetni kell, torolkozo kell, pelenka kell, de szennyestarto nem kell, ha akarsz veszel.

En a kiskadjaban tarolom a szennyeset, es 2-3 naponta mosom.

Kulon mosom a mienktol, mert mig a sajat ruhainkat 60 fokon mosom 3 oras programmal heti egyszer, addig a baba ruhakat 1 oras programmal 40 fokon, mert attol hogy rajta van egy tipego egy nap meg nem lesz koszos, hogy orakig kellhen mosni.

Meg csak szopik, kaki baleset nagyon ritka, nem bukik igy tenyleg minden tiszta marad.

2016. febr. 9. 14:59
 36/51 anonim ***** válasza:
32%
3 hónapos koráig mikor még sok szennyest termelt (bukás, híg kaki) külön mostam a dolgait, lavórban tárolgattam őket addig. Azóta ha van elég szennyese, külön mosom, ha kevés, akkor együtt mosom a családéval, de olyankor alsóneműket/ látványosan koszos ruhákat a miénkből nem teszek bele.
2016. febr. 9. 15:03
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
nyilván akkor érthető hogy külön mossátok de szerintem a válaszadók 99%-ának nem ilyen jellegű munkakörben dolgozik a férje...
2016. febr. 9. 15:12
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
azt hiszem azt sose fogjuk megtudni mi baja lehet a babának ha együtt mossuk a család ruháival az ő ruháit, de már sajnálom a kérdezőt, hogy feltett egy egyszerű kérdést, erre egy nagy vita kerekedett teljesen más témában :)
2016. febr. 9. 16:10
 39/51 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell, de nekem sokkal kényelmesebb, hogy van. Sokkal gyakrabban mosok a lányomnak, mint magunknak, és megőrülnék, ha a mi cuccaink közül kellene kiválogatni az ő apró kis ruháit.
2016. febr. 9. 16:27
 40/51 anonim ***** válasza:

Ja és egyébként nem valami nagy szám a baba szennyes tartója.. Nekünk egy szép, nagy, fedeles fakosarunk van, amit még diákként kaptam szülőktől "induló csomag" gyanánt. Még a mai napig azt használom, illetve már jó ideje közösen. A lányunknak meg vettünk egy kis műanyag, fedeles, ikeás szennyes tartót. Nem fizettünk emiatt sok ezret.

2016. febr. 9. 16:30
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!