Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell külön szennyestartó a...

Kell külön szennyestartó a babának?

Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 13:35
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
51%
Nekem eszem ágában sincs a gyerek ruháit összemosni pl. az apja véres/sáros ruháival, ahogy a törölközőkkel vagy ágyneműkkel sem, amit pl. 90 fokon mosok. Ha nagyon maszatos a gyerek ruhája, akkor úgyis beáztatom előtte, majd mehetnek gyors programú mosásba.
2016. febr. 9. 14:20
 22/51 anonim ***** válasza:
71%
hát biztos nálunk valami nagy gáz van, hogy apa ruhája sosem véres.
2016. febr. 9. 14:25
 23/51 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk sincs szennyestartónk, de van helyette lavór, kosár. Gyerekét külön gyűjtöm, ahogy a férjemét is külön teszem a sajátomtól. Hogy miért? Megszokás.

A gyerekét eddig külön mostam, mert simán összejön egy gépnyi adag és akkor már miért ne. Ha mégse lenne tele a gép, néhány törölközőt szoktam mellé dobni.

Egyébként ugyanazzal a mosószerrel és öblítővel (vagy ecet) mosom az ő ruháit, mint a miénket, mivel nekünk is érzékeny a bőrünk, szóval ilyen alapon akár mehetne egybe is.

2016. febr. 9. 14:25
 24/51 anonim ***** válasza:
51%

még mindig senkitől nem kaptam értelmes választ arra, hogy miért kell külön mosni...főleg ha utána a padlón fog játszani...

allergia szempontját még megérteném, de aki ennyire okos a témában, az nyilván utána olvasott, hogy az öblítő az, ami allergizál, a mosógél nem, tehát ezt meg lehet oldani annyival, hogy mosógélt használunk öblítő helyett....fertőtlenítés? arra meg ott az ecet.

Ha a gyerek ruhák külön kitesznek egy mosógépet azt megértem...de nálunk erről szó sincs, pedig mindenből legalább 15 van a gyereknek.

2016. febr. 9. 14:27
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Apuka hentes?
2016. febr. 9. 14:28
 26/51 anonim ***** válasza:
79%

22-es

Arra nem gondoltál, hogy esetleg a munkájától adódhat. Hentes lehet talán.

2016. febr. 9. 14:28
 27/51 anonim ***** válasza:
73%
egyébként ha a férjem olyan helyen dolgozna, ami egészségügyi okból fertőzés veszélyt jelent a családra, akkor külön mosnám a ruháit. szóval ha a férjed hentes, vagy orvos, akkor ne ezen lovagolj, nyilván nem neked szólt a dolog.
2016. febr. 9. 14:29
 28/51 anonim ***** válasza:
59%
de igen, nyilván gondoltam....de azért próbálja már meg elkülöníteni a saját helyzetét attól akinek irodába dolgozik a férje vagy könyvelő vagy sofőr, az...
2016. febr. 9. 14:30
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férj hentes/orvos stb, akkor az ő ruháit kell külön mosni a család többi tagjáétól.
2016. febr. 9. 14:32
 30/51 anonim ***** válasza:
77%

Nem hentes a férjem, de a munkájából adódóan szennyezettebb (sokszor véres) a ruhája, mert bármennyire is elképzelhetetlen, nem mindenki irodában, íróasztal mögött dolgozik. Vagy csak az ő válaszuk lehet hasznos és mérvadó?

Egyébként nekünk kis töltősúlyú mosógépünk van, szóval nem nagy varázslat megtölteni a gyerek ruháival.

(#21)

2016. febr. 9. 14:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!