Kell külön szennyestartó a babának?
Nekünk sincs szennyestartónk, de van helyette lavór, kosár. Gyerekét külön gyűjtöm, ahogy a férjemét is külön teszem a sajátomtól. Hogy miért? Megszokás.
A gyerekét eddig külön mostam, mert simán összejön egy gépnyi adag és akkor már miért ne. Ha mégse lenne tele a gép, néhány törölközőt szoktam mellé dobni.
Egyébként ugyanazzal a mosószerrel és öblítővel (vagy ecet) mosom az ő ruháit, mint a miénket, mivel nekünk is érzékeny a bőrünk, szóval ilyen alapon akár mehetne egybe is.
még mindig senkitől nem kaptam értelmes választ arra, hogy miért kell külön mosni...főleg ha utána a padlón fog játszani...
allergia szempontját még megérteném, de aki ennyire okos a témában, az nyilván utána olvasott, hogy az öblítő az, ami allergizál, a mosógél nem, tehát ezt meg lehet oldani annyival, hogy mosógélt használunk öblítő helyett....fertőtlenítés? arra meg ott az ecet.
Ha a gyerek ruhák külön kitesznek egy mosógépet azt megértem...de nálunk erről szó sincs, pedig mindenből legalább 15 van a gyereknek.
22-es
Arra nem gondoltál, hogy esetleg a munkájától adódhat. Hentes lehet talán.
Nem hentes a férjem, de a munkájából adódóan szennyezettebb (sokszor véres) a ruhája, mert bármennyire is elképzelhetetlen, nem mindenki irodában, íróasztal mögött dolgozik. Vagy csak az ő válaszuk lehet hasznos és mérvadó?
Egyébként nekünk kis töltősúlyú mosógépünk van, szóval nem nagy varázslat megtölteni a gyerek ruháival.
(#21)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!