Kell külön szennyestartó a babának?
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 13:35
11/51 anonim válasza:
csak úgy annyira kíváncsi volnék, mi baja lehet, ha együtt mosod a felnőttek ruhájával - feltéve hogy azokat magas hőfokon mosod, ne adj Isten ecetet is teszel a mosáshoz a fertőtlenítés véget, és mindezt géllel, oblítő mentesen, hogy még csak véletlenül se allergizáljon?
Talán leprás lesz így ettől a gyerek? De az nem baj, hogy jön a nagymama, aki végig utazza a metrót a csövik után, és össze vissza ölelgeti utána az újszülöttet? Vagy apuka aki a munka után körülbelül 500 emberrel érintkezve érkezik haza?
Vagy hogy a gyerek elhasal a földön, ami egyáltalán nem steril?
csak úgy érdekelne a magyarázat. Tényleg.
12/51 anonim válasza:
Én külön mostam őket először. Akkor egy külön műanyag lavórba tettem őket, nem vettem ezért szennyestartót.
13/51 anonim válasza:
12-es vagyok. Ja, meg azért is mostam őket külön, mert rengeteg világos színű ruhája volt, amiket nem lehetett összemosni a mi sötét ruháinkkal. Meg nem mosnám ki 30-40 foknál magasabb hőmérsékleten a fölsőimet. Szóval ez a magas hőfokon kimosunk mindent egyszerre nem igazán kivitelezhető mindig. Sőt.
14/51 A kérdező kommentje:
Köszi!
Akkor a lavorba bedobom majd, mert hely sajnos nincs külön tárolásnak.
2016. febr. 9. 14:07
15/51 anonim válasza:
engem az érdekel és komolyan minden rosszindulat nélkül! nem érzitek idő-víz-villany-energia pocsékolásnak azt, hogy külön mossátok a baba ruháit? hisz mennyi fehér kis ruha kell hogy tényleg érdemes legyen már miatta elindítani a gépet? mert ugye színesekkel nem mossuk össze... tényleg engem is érdekel miért gondoljátok, hogy a babának bármi baja lesz ha pl fehér ingekkel fehér pólókkal együtt kimosom az ő fehér kis ruháit is? - ez a színesekre épp úgy igaz :)
16/51 anonim válasza:
hát nem tudom...én csinálok színes mosást meg csinálok fehér mosást és semmi gondom vele. Ami nagyon rózsaszín volt vagy erős szín azt kimostam előtte kézzel hogy kiengedje a színét. Soha semmi gond nem volt ebből.
17/51 anonim válasza:
fogalmuk sincs róla miért mossák külön. valahol olvasták hogy így kell, aztán jó napot....de az már teljesen mindegy hogy utána meg leteszik a gyereket a földre, ahova bejárkálnak ugyanazzal a papuccsal, mint amiben a wcn ülnek.
18/51 anonim válasza:
Csak egy : fehérneműtöket, / bugyi, gatya /együtt mossátok a pici szájtörlőivel ?
19/51 anonim válasza:
igen!! 90 fokon, ecettel....milyen érdekes hogy mindkettő felnőtt épségben egészségben, nem??
20/51 anonim válasza:
most én kérdezek: azt a 4 db szájtörlőt, ami van neki, fél programon, vagy teljes mosáson mosod? Vagy netalán még mellé mered tenni a két darab kesztyűjét? nem érzed magad kellemetlenül a környezetvédelmi szempontok tekintetében?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!