Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zenélő játék, ami nem szólal...

Zenélő játék, ami nem szólal meg magától?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan játékot javasolni, ami érintésre, gombnyomásra zenél, megszólal, de csak akkor, ha interakcióba kerül vele a baba? Szóval ha csak ül mellette, akkor a játék nem ad hangot magától? A xilofon már beszerzés alatt van, valamilyen elemest keresnék, köszönöm!

febr. 5. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős a baba?

Szerintem a legtöbb babajáték nem szól magától... valamit félreértek?

Nekünk pl. ez volt a kedvenc:

[link]

febr. 5. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Az egy kulon kategoria, ami mozgas vagy hangerzekelos. Van ilyen jatek is, de kulon kell keresni.

A legtobb jatek ennyit tud, megnyomod, csinal valamit, csokolom. :D

Szerintem majdnem mindegy mit veszel, de ha ki kene emelnem valamit, akkor a fp mesemondokas konyvet szerette nagyon a kisfiam.

febr. 5. 23:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 8,5 hónapos a baba. Azt, hogy magától megszólal, úgy értem, hogy nyomógombos játék, pl. nyomd meg a B-t és kimondja, hogy Bé, csak eddig olyanokkal találkoztam, amik, ha néhány másodpercig nem ér hozzá az ember, akkor megszólalnak, hogy "szia, játsz velem" Szóval anélkül is ad ki hangot, hogy a baba bármit csinálna. Olyasmit keresnék, ami csak gombnyomásra reagál, hogy a pici azt érezze, tanulja meg, hogy Neki kell tennie azért, hogy zenéljen a játék. Bocsánat, ha nagyon körülményesen fogalmazom meg!
febr. 6. 05:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Hol talalkoztal ilyennel? :D

Olyan lehet, hogy mondjuk kesleltetetten szolal meg. Pl megnyomja a gombot, dumal, aztan par masodperc szunet es ujra. De az se magatol, hanem mert elotte megnyomta a gombot. Vagy az az adott jatek eppen mozgaserzekelos volt, amit lattal, esetleg az FP linkimals-rol lehet meg szo, azok peldaul egymashoz kapcsolodnak. Tehat ha ilyen 2 jatekod van es erzekelik egymast, akkor dumalhatnak. De ez sztm para, en ilyet nem vettem😂

Vagy ha merul az elem, elofordulhat, hogy akkor random idopontokban megszolal, de ez is megint mas. Bar nalunk ilyen meg soha nem volt, de hallottam en is sztorikat rola :D

febr. 6. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Most linkeltem neked parat, de ha beirod, hogy zenelo jatek, a jatekok 99%-a olyan, amit keresel.

febr. 6. 08:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
febr. 6. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Az enyés rá van gyógyulvi a Fisher-price-os Mesemondókák és Daloló mesekönyv címü kütyükre.

Nem szólal meg magától🙂

Vinteden pár ezer ft, nehogy újat vegyél.

febr. 7. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!