Zenélő játék, ami nem szólal meg magától?

Mennyi idős a baba?
Szerintem a legtöbb babajáték nem szól magától... valamit félreértek?
Nekünk pl. ez volt a kedvenc:

Az egy kulon kategoria, ami mozgas vagy hangerzekelos. Van ilyen jatek is, de kulon kell keresni.
A legtobb jatek ennyit tud, megnyomod, csinal valamit, csokolom. :D
Szerintem majdnem mindegy mit veszel, de ha ki kene emelnem valamit, akkor a fp mesemondokas konyvet szerette nagyon a kisfiam.

Hol talalkoztal ilyennel? :D
Olyan lehet, hogy mondjuk kesleltetetten szolal meg. Pl megnyomja a gombot, dumal, aztan par masodperc szunet es ujra. De az se magatol, hanem mert elotte megnyomta a gombot. Vagy az az adott jatek eppen mozgaserzekelos volt, amit lattal, esetleg az FP linkimals-rol lehet meg szo, azok peldaul egymashoz kapcsolodnak. Tehat ha ilyen 2 jatekod van es erzekelik egymast, akkor dumalhatnak. De ez sztm para, en ilyet nem vettem😂
Vagy ha merul az elem, elofordulhat, hogy akkor random idopontokban megszolal, de ez is megint mas. Bar nalunk ilyen meg soha nem volt, de hallottam en is sztorikat rola :D

Az enyés rá van gyógyulvi a Fisher-price-os Mesemondókák és Daloló mesekönyv címü kütyükre.
Nem szólal meg magától🙂
Vinteden pár ezer ft, nehogy újat vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!