Hat hetes kisbabával három napos wellness hétvégére szeretnénk menni. Ti elmennétek?

Amikor a lányom 6 hetes volt, én örültem, hogy végre nem fáj a gátsebem, össze-vissza voltunk ébren, órákat szopizott- de amikor nem, akkor is csak rajtam volt el, fájt a hasa esténként, ömlött a tejem... biztosan nem mentem volna el. Minek? Wellnessbe úgyse ülök be az ömlő tejemmel, ahhoz, hogy a gyerekemet szoptassam és Netflixet nézzek, bőven jó volt otthon. Arról nem beszélve, hogy az influenza szezon csúcsán vagyunk (ha ott vagyunk), nem hiányozna, hogy valakitől elkapjon valamit.
Na de ezek mi vagyunk. Akinek tápszeres a gyereke, és alszik éjjel 8 órát, leteszem a kiságyba és észre sem veszem típus, az lehet, hogy jól érzi magát.

Ez az újabb hergelő kérdés? 🙂
Gondolom mindjárt jön, hogy mennyire imádod a gyereket, de szilveszterkor se tudtál inni egy korty pezsit, és amúgy is ideje már kimozdulni, meg szokatni a gyereket a kiránduláshoz...

6 hetes korukban én örültem, hogy lyuk van a hátsómon, álmaim netovábbja pedig egy nyugodt hajmosás és sok alvás volt, mint wellness :). A viccet félretéve: az enyémekkel biztos nem mentem volna. Már csak azért sem, mert nagyon sírósak voltak, főleg a kisebbik, aki az első 4 hónapját végig sírta. Ettől megkímélnék egy szállodát. A nagyobbiknál covid volt, a kicsinél pedig megmondta a gyermekorvos, hogy 2 hónapos koráig ne vigyem sok ember közé (kis tömegű baba volt), ezért sem mentünk volna. Élvezni sem tudtam volna egy wellnesst, hiszen a napom nagy része otthon is az ő gondozásukkal telt. A kicsi ekkor még - orvosi utasításra is - 2 óránként szopott, 45 percig, a maradék időben pedig próbáltam megnyugtatni, hogy ne sírjon és elaltatni.
Ha nektek eszik-alszik nyugodt, kosárban bárhol letehető, csendes babátok van, akkor a ti dolgotok, hogy viszitek-e. A fertőzésveszély miatt mondjuk meggondolnám a helyetekben.

Teljesen mindegy mi mit tennénk.
Én nem mennek, ahogy sokan mások sem mennének egy ekkora gyerekkel.
Te valószínűleg el fogsz menni.
Ha nem akarnal, nem írtál volna ki kérdést..
Csak vitaindító ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!