Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 és 4 éves gyerekekkel...

3 és 4 éves gyerekekkel szeretnénk wellnessbe menni. Milyen helyet ajánlanátok, ahol van gyerekmedence és félpanzió, valamint nem kerül egy vagyonba?

Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
2023. máj. 2. 23:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Kolping
2023. máj. 2. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Mendan Hotel Zalakaros
2023. máj. 3. 06:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Hotel Katalin Gyenesdiás. Kb fele annyi mint a Kolping.

Kolpingot nagyon szeretjük, de nem ér annyival többet.

2023. máj. 3. 06:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Mikor mi néztük a Katalint, akkor másfélszer drágább volt mint a Kolping.
2023. máj. 3. 07:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Tavaly decemberben voltunk (2 felnőtt, 1 gyerek, 3 éjszaka) 150-ért. Ugyanezt a Kolpingba is megnéztük, mert ott is voltunk már, és nagyon jó volt, de ott 260ezer lett volna.

Meg kell nézni adott időpontra. Azért manapság ez nem nagy was ist das 😉

2023. máj. 3. 07:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Megnéztem most is adott időpontra kíváncsiságból, mert szeptember elején is akarunk majd menni.

A Katalin 160ezerrel drágább 4 éjszakára. Családi lakosztályt néztem mindkét helyen, szeptemberre, hétköznapokra. Annyi, hogy a Katalin all inclusive abban az időszakban, de az engem nem hat meg, főleg 160ezer Ft-ért drágábban. Kevesebb pénzből kijön még az ebéd is 3 főre a Kolpingban, ha nagyon éhesek lennénk. Mi inni csak vizet iszunk, úgyhogy a korlátlan gyümilé fogyasztás sem szól a Katalin mellett. Meg akármennyit tudunk magunkkal vinni, ha akarunk. Mi februárban voltunk, akkor is hétköznap. Szóval mi sem a legzsúfoltabb, legnépszerűbb időszakokat választottuk, és mégis drágább a Katalin. Úgy látszik, hogy nem tudok olyan időpontot találni, hogy az olcsóbb legyen, pedig kíváncsi lettem volna arra a hotelre is. Talán ha nagyobb gyerekünk lenne, és az apartmanházat választanánk? Az lehet, hogy valóban olcsóbb, legalábbis az akciós időszakban. Na, majd pár év múlva megtudom 😂

2023. máj. 3. 08:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem tök mindegy. Én elmondtam a mi tapasztalatunkat. Nekünk drágább lett volna egy 100assal. Félpanzióval és nem családi lakosztályban, csak sima szobában. De tényleg mindegy. Menjen mindenki oda, ami a legjobban megéri neki.
2023. máj. 3. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem értem miért hajtogatod, hogy neked mindegy. Én is csak elmondtam, hogy mit tapasztaltam. Jézusom... Egy élmény olyan emberekkel beszélgetni meg tapasztalatot cserélni, akik mindent támadásnak vesznek. Legyen szép napod.
2023. máj. 3. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!