3 és 4 éves gyerekekkel szeretnénk wellnessbe menni. Milyen helyet ajánlanátok, ahol van gyerekmedence és félpanzió, valamint nem kerül egy vagyonba?
Hotel Katalin Gyenesdiás. Kb fele annyi mint a Kolping.
Kolpingot nagyon szeretjük, de nem ér annyival többet.
Tavaly decemberben voltunk (2 felnőtt, 1 gyerek, 3 éjszaka) 150-ért. Ugyanezt a Kolpingba is megnéztük, mert ott is voltunk már, és nagyon jó volt, de ott 260ezer lett volna.
Meg kell nézni adott időpontra. Azért manapság ez nem nagy was ist das 😉
Megnéztem most is adott időpontra kíváncsiságból, mert szeptember elején is akarunk majd menni.
A Katalin 160ezerrel drágább 4 éjszakára. Családi lakosztályt néztem mindkét helyen, szeptemberre, hétköznapokra. Annyi, hogy a Katalin all inclusive abban az időszakban, de az engem nem hat meg, főleg 160ezer Ft-ért drágábban. Kevesebb pénzből kijön még az ebéd is 3 főre a Kolpingban, ha nagyon éhesek lennénk. Mi inni csak vizet iszunk, úgyhogy a korlátlan gyümilé fogyasztás sem szól a Katalin mellett. Meg akármennyit tudunk magunkkal vinni, ha akarunk. Mi februárban voltunk, akkor is hétköznap. Szóval mi sem a legzsúfoltabb, legnépszerűbb időszakokat választottuk, és mégis drágább a Katalin. Úgy látszik, hogy nem tudok olyan időpontot találni, hogy az olcsóbb legyen, pedig kíváncsi lettem volna arra a hotelre is. Talán ha nagyobb gyerekünk lenne, és az apartmanházat választanánk? Az lehet, hogy valóban olcsóbb, legalábbis az akciós időszakban. Na, majd pár év múlva megtudom 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!