Hat hetes kisbabával három napos wellness hétvégére szeretnénk menni. Ti elmennétek?

Nm mennék.
Mégis, mi értelme?
Egy ember kell a gyerek mellé, a másik egyedül mehet füdeni, szaunázni, akárhová?

Nem, mert influenza szezonban amúgy sem járok wellnessbe. Ez fürdőbe jároknál alap szabály,de még ki is van írva. Mi most kaptuk el a betegséget a 3 évessel pedig csak plázában voltunk, na ugyanez egy párás helyen ami sokkal jobban terjeszti az ilyen taknyos betegségeket...
Kizárt hogy mennék.

Nem. Kirándulásra, városnézésre igen, úgy hogy önálló szálláson lakunk, nem szállodában. Szabad levegőn, nem tömegben. Külön autóval.
Más helyre csak a 3 hónapos kötelező oltások után, repülővel, vonattal utazni is.

Ilyen picivel nem mennék.
Tegyétek el az árát és menjetek nyáron. Nekem november végi babám van, következő nyáron már mentünk vele wellness hotelbe. Akkor már evett bébiételt ami mindig volt az étteremben, be tudtuk vinni őt is a vízbe és élvezte, a babakocsiban aludt, amit odatoltunk a medence mellé és így a férjemmel kettesben is be tudtunk ülni a gyógyvizekbe is. Sokkal könnyebb volt egy 7 hónapos, fix napirendű babával, mint ami egy 6 hetes, napi 8x 1,5 órát csak evéssel töltő babával lett volna.
Vagy ha nagyon menni akartok és tápszeres akkor ne vigyétek, egy éjszaka maradjon a mamával. Bár én ilyen kicsit nem tudtam volna otthon hagyni, de ha benned egyáltalán felmerül a wellness akkor neked lehet belefér....

#28 igazad van, ne is menj gyerekek közelébe.
Vannak felnőtt barát szállodák, wellnes helyek.
Menj oda, más gyerekkel meg megy oda ahova mehetnek gyerekek..
Akinek nem tetszik, hogy egy gyerek gyerekként viselkedik annak nincs is keresnivalója egy bababarat hotelban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!