Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltatok, hogy ne...

Mit csináltatok, hogy ne nézzetek ki szülés után pár hónappal mint ha jönne a kistesó?

Figyelt kérdés

sziasztok! én borzasztóan nézek ki!!! a hasam hájas, olyan mint ha lenyeltem volna egy vödör kocsonyát, a fenekem és hatalmas lett, pedig már 4 hónapos a babám!!! azon csodálkozom, hogy még nem kérdezték meg, hogy jön a kistesó??? pedig úgy nézek ki...

ti mit csináltatok? tudtok ajánlani tornát vagy kaja tippek?

2010. márc. 16. 13:46
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
80%
tegnapelőtt 14:20 vagyok, amit írtam, beválik, próbáljátok ki :) a legtutibb módszer sem fog ahsználni csak attól, hogy beszélünk róla :) én egyébként hízásra hajlamos vagyok, kamaszkorom óta igen nagy erőfeszítéssel tudom csak tartani a formám. tudom, hogy ha csak pár napra "lazítanék" menthetetlenül megindulna a hízás...szóval rájöttem, hogy a fpgyás/súlytartás nem azért nehéz, mert a tornától fáj az izma az embernek, meg éhes lesz a diétától. nem, a nehézség az, hogy LE KELL GYŐZNI MAGUNKAT! amíg ez nem történik meg a fejben, tartós változás sem lesz a testben. igen, persze, kifogás mindig akad: "nincs időm" "fáradt vagyok""csak ezt az egy falatot még" és ismerős társaik :) ezeket a dolgokat mi sugalljunk magunknak. az ösztön-énünk. azért van a szuperego, hogy legyőzze! szóval hajrá :)
2010. márc. 18. 23:06
 52/54 anonim ***** válasza:
52%
Na jóccakát mindenkinek! Elteszem magam holnapra. (B)
2010. márc. 18. 23:10
 53/54 anonim ***** válasza:
68%

Én már terhességem elején nagyon féltem mi lesz velem.

45 kg-rol indultam és 53-mal mentem szülni. A kórházból hazajövet már 49 kg voltam. Terhességem alatt nagyon sok salátát ettem, párolt húsi zöldség. Nem nassoltam. És egészséges gyerek lett. És a testem is olyan mint volt.

2010. márc. 19. 06:47
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Jelentem, nem egész két hét alatt 2 kg lement az update táblázat szerinti kajával (nem norbis kaja, csak a táblázatát használom)!!

És mostanában még csak tornázni sem tudtam nagyon, mert Babikám nem hagyott. :( Na de majd esténként, ha letesszük a csöppséget, belehúzok ezerrel, és akkor biztos még jobb lesz az eredmény. Ja, és főleg a "kocsonya" tűnt el a hasamról! :) (B)

2010. márc. 27. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!