Mit csináltatok, hogy ne nézzetek ki szülés után pár hónappal mint ha jönne a kistesó?
sziasztok! én borzasztóan nézek ki!!! a hasam hájas, olyan mint ha lenyeltem volna egy vödör kocsonyát, a fenekem és hatalmas lett, pedig már 4 hónapos a babám!!! azon csodálkozom, hogy még nem kérdezték meg, hogy jön a kistesó??? pedig úgy nézek ki...
ti mit csináltatok? tudtok ajánlani tornát vagy kaja tippek?
Én már terhességem elején nagyon féltem mi lesz velem.
45 kg-rol indultam és 53-mal mentem szülni. A kórházból hazajövet már 49 kg voltam. Terhességem alatt nagyon sok salátát ettem, párolt húsi zöldség. Nem nassoltam. És egészséges gyerek lett. És a testem is olyan mint volt.
Jelentem, nem egész két hét alatt 2 kg lement az update táblázat szerinti kajával (nem norbis kaja, csak a táblázatát használom)!!
És mostanában még csak tornázni sem tudtam nagyon, mert Babikám nem hagyott. :( Na de majd esténként, ha letesszük a csöppséget, belehúzok ezerrel, és akkor biztos még jobb lesz az eredmény. Ja, és főleg a "kocsonya" tűnt el a hasamról! :) (B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!