2héttel szülés után (császár) már 2. éjjel ébredek arra, hogy tiszta víz vagyok, mitől lehet? úgy leizzadok. A lábam is, az egész testem izzadt.
Figyelt kérdés
anyukám szerint a hormonok miatt.de ez normális?2011. okt. 19. 21:23
1/6 anonim válasza:
Szia! Nálam ugyan ez volt, csak már mindjárt az első héten. Igaz én simán szültem. Napokig szakadt rólam a víz éjszakánként. Két hét alatt ledobtam 8 kg-t. Szerintem a rajtam főként víz volt, és így adtam le. 7 hetes a kislányom, a terhesség alatt 17 kg-ot híztam, és mostanra már csak 1,5 kg plusz van rajtam. Szóval én szerintem azért izzadtam, mert a vizet adta le szervezetem, mondjuk én nyáron voltam terhes, és még az utolsó előtti héten is közel 40 fok volt úgy, hogy nem is csoda, ha vizesedtem...
2/6 A kérdező kommentje:
hát nekem nem lenne jó, ha fogynék, 40ről 49kg lettem a szülésig, most 42vagyok.nem vizesedtem, meg semmi
2011. okt. 19. 21:39
3/6 anonim válasza:
Pár hónapig tart.
Hüvelyi szülés után is...
Hormonok.
Normális!
Gondolom szoptatsz.
4/6 anonim válasza:
Nálam egészen a szoptatás végéig tartott. A lábam nem izzadt, de a felsőtestem nagyon, akárhányszor és akármivel tusoltam, 1 óra múlva kezdhettem volna az egész tisztálkodási ceremóniát előről. Biztosan a hormonok miatt van.
5/6 anonim válasza:
pár hónap???? 14 hónapos múlt a lányom és hullámszerűen még mindig tart. először kb. a császár után 3 hónappal jelentkezett. addig nem igazán voltam izzadós, pláne nem úgy hogy érződött is. ez tartott egy hónapig. majd újabb 3 hónap múlva ismét előjött. s az utóbbi 3-4 hónapban van pár nap amikor szintén izzadós vagyok. :(
6/6 anonim válasza:
Itt többször olvastam már másoktól, sajnos ez is előfordulhat.
Nekem a térdem fájt szülés után pár hónapig és a körmöm nőtt be, majd egy éveg a lábamon és majd egy évig még az EDA helye is fájt. Ráadásul nekem a talpamon lettek érzéketlen részek a császártól. Szóval több minden lehet, én talán 9 hónappal a szülés után éreztem magam a réginek, de aztán igazán 1 évre rá voltam a régi, de a hasam nem igazán. A régi ruháimat használom, de a hasam lazább maradt. Ja és a hajam iszonyat módon kihullot, a hormonok miatt ez is, de már így majd 2 év után az is kezd rendbe jönni. Kb. ennyi. Jó babázást, pihenj sokat, amikor csak tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!