Mit csináltatok, hogy ne nézzetek ki szülés után pár hónappal mint ha jönne a kistesó?
sziasztok! én borzasztóan nézek ki!!! a hasam hájas, olyan mint ha lenyeltem volna egy vödör kocsonyát, a fenekem és hatalmas lett, pedig már 4 hónapos a babám!!! azon csodálkozom, hogy még nem kérdezték meg, hogy jön a kistesó??? pedig úgy nézek ki...
ti mit csináltatok? tudtok ajánlani tornát vagy kaja tippek?
Rajtam mérleg szerint 1,5kg több van rajtam,ami nem fedi a valóságot,pedig ugyan az a mérlegem van.Szóval ami a testemet illeti:BORZALOM!!!66,5kg vagyok,de valami aranytalan paca amit látok a tükörben.Minden ruhámba tuszkolom magam,mire nagy nehezen sikerül le kell vennem mert már levegőt nem kapok benne:(((
A narancsbörről már nem teszek említést:O
Amit most akarok kipróbálni:
"hetes méregtelenítő kúra,de az is jó ha legalább 1hetet végig tudok csinálni.Szóval:Első héten napi 6keményre főtt tojás+6bd.narancs.Ezt úgy osztod be a nap folyamán ahogy szeretnéd.Második héten ugyan ez csak akkor már zöldséget is lehet enni,de semmi mást.Persze mellette fontos a sok folyadék.
Az eredmény garantált!Tapasztalatból tudom!!!
Nem annyira nehéz egyébként mint amennyire elsőnek tűnik.És ezt mondom én,aki világ életében soha semmilyen körülmények között nem birta a koplalást!Itt azért a szervezet megkapja a fehérje és a vitaminszükségletét(na jó,...valamennyit)
Aki kipróbálja...Sok sikert!
6hós baba anyukája
Előző vagyok.
2hetes a kúra...elírtam
Én most imádom magam. :-D
45 kiló voltam terhesség elején,most szülés után 7 hónappal 65 kiló vagyok.Imádom,hogy végre van fenekem,és combom,és nem látszanak ki a bordáim,és kerek az arcom.
Tele vagyok ugyan csíkokkal,de letojom.Imádom a mostani alakom.
Egyik anyuka ma linkelte, és én is ezt fogom megpróbálni. Béres Alexandra - Détár Enikő Változz vissza című dvd-je. 3 részből áll: kismamáknak, akinek 3 hónapos a babája, és akinek 6 hónapos a babája. Innen lehet letölteni:
(B)
A méregtelenítéssel nagyon óvatosan, mert kiválasztódik az anyatejcibe a cucc.. nem véletlenül szokták mondani, hogy terhesek és szoptatós anyukák ezt vagy azt nem csinálhatják. Akkor már inkább egy szétválasztós diéta, csak azzal meg a fehérje napon kell vigyázni, mert nekem nem volt tejem pl. fehérjenapon.. inkább egy kiegyensúlyozott étrendet ajánlanék, sok zöldséggel (nyers is) gyümölccsel, salátával. Cukros, és nulltápértékű cuccokat hagyjátok inkább ki. nulltápérték nálam a fehérlisztes cuccokat jelenti.
Kis séta a babával egyelőre annak elég, aki nem tudja máshogy megoldani a dolgokat. Nekem pl 10hónapos koráig 2-3 óránként kelt éjjel is a manóm, így semmihez nem volt energiám, most meg vizsgára készülök:S ha időm van akkor tanulnom kell:S pedig msot amíg alszik tudnék mozogni otthon- dvd-re vagy csak akár magam is.
Nekem a haskötő segített nagyon sokat, én használtam ezerrel éjjel nappal, és már 6 hét múlva sem látszott rajtam szinte semmi, pedig 20 kg jött rám szülés után és nehezen megyeget le. még mindig van rajtam 5-6 kg, amitől most szeretnék megszabadulni. (de én már nem szoptatok 2 hónapja- 13 hós a fiam- császár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!