Mit csináltatok, hogy ne nézzetek ki szülés után pár hónappal mint ha jönne a kistesó?
sziasztok! én borzasztóan nézek ki!!! a hasam hájas, olyan mint ha lenyeltem volna egy vödör kocsonyát, a fenekem és hatalmas lett, pedig már 4 hónapos a babám!!! azon csodálkozom, hogy még nem kérdezték meg, hogy jön a kistesó??? pedig úgy nézek ki...
ti mit csináltatok? tudtok ajánlani tornát vagy kaja tippek?
Húúúú!Hogy csináljátok, hogy van energiátok tornázni?Én örülök, ha meglátom az ágyat.Főzés, mosás, takarítás, egész napos babázás után hulla vagyok.
Én csak annyit tettem/teszek, hogy a vacsit visszafogtam.Az előbb is csak 2 főtt tojást ettem, és fél pohár tejet ittam.Csináltam egy hétig az almaecet kúrát.Most 2 kg pluszom van, és 6 hónapos a baba.
egyébként ti szedtetek terhesvitamint? 20 hét alatt azzal jött fel nekem 10 kg- az első 20 hétben. Akkor abbahagytam és pár hónapig nem jött egy gramm sem.
Én most még 5-6 kg- ot szeretnék leadni, de mivel vizsgára készülök, nem lesz időm mozogni. Gi diétát szeretném csinálni (glücky, low carb, súlykontroll, south beach diéta, szénhidrát szegény) nemtom még milyen néven fut. Valami hasonlót ésszerűen szerintem a szoptatós kismamák is csinálhatnak:) kezdjük együtt:)) én ma kezdtem:D
Én csak 12 hétig szedtem terhesvitamint, és nem is az elején híztam, hanem a végén, de rohadt sokat. És merő víz voltam ezen felül. Most olyan 10-12 kg-tól kellene megszabadulnom, mert egyszerűen nem merek a párom előtt levetkőzni. Pedig nem zabáltam, egyáltalán semmi édességet nem ettem terhesség alatt, mert nem kívántam, és mégis feljött sok-sok kiló. :(
Egyébként most Norbi update szerint kajálok, 1-es és 2-es kódúakat, 3-asakat nem. Ezen kívül elliptikus trénerrel megyek itthon 7 km-t minden nap. De emellé még kell valami torna, a most letöltötteket fogom csinálni.
(B)
Én nem szedtem.Csak a Vigantol olajat.
45ről 65re elégedett. :-D
Amúgy nekem sem lenne erőm tornázni,mert azért a csontjaim,a derekam érzi ám a +20 kilót.
Ja és amúgy nem is szülhettem volna elvileg simán,mert csak 153 cm vagyok.Tudom,ez nem vág ide,csak néha arra gondolok,lehet ezért fáj minden csontom deréktől lefelé?passz..
Ja..és én is felpontoztam mindenkit,és még egyszer bocsi,de akinek nem inge,ne vegye ugye...
De tényleg...a hasunkon lévő bőrrel mi lesz csajok?
Marad úgy?Ezen csak a plasztika segít?Én tavaly nem mertem strandra menni a baba miatt,idén meg nem fogok fürdőruhát venni a csíkok,meg a poci miatt?Ha van nudista strand,hozzunk létre nem szégyenlem strandot is,ahol semmi nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!