Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltatok, hogy ne...

Mit csináltatok, hogy ne nézzetek ki szülés után pár hónappal mint ha jönne a kistesó?

Figyelt kérdés

sziasztok! én borzasztóan nézek ki!!! a hasam hájas, olyan mint ha lenyeltem volna egy vödör kocsonyát, a fenekem és hatalmas lett, pedig már 4 hónapos a babám!!! azon csodálkozom, hogy még nem kérdezték meg, hogy jön a kistesó??? pedig úgy nézek ki...

ti mit csináltatok? tudtok ajánlani tornát vagy kaja tippek?

2010. márc. 16. 13:46
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
80%

Na hahó! 153 cm én vagyok!!! :D

(B)

2010. márc. 18. 22:22
 42/54 anonim ***** válasza:
80%

És te is simán szültél?Vagy császárral emiatt?

:-D

2010. márc. 18. 22:23
 43/54 anonim ***** válasza:
72%
Császár, de nem emiatt. 30 órát vajúdtam, mire kiderült, hogy egyáltalán nem tágulok (2 ujjnyi volt össz-vissz). :( (B)
2010. márc. 18. 22:25
 44/54 anonim ***** válasza:
80%

úhhh...

Én 24 órát vajúdtam,aztán kaptam oxitocint...onnan már gyorsan ment,csak olyan flash-em lett,hogy a tolófájásoknál kikapcsolt az agyam,nem éreztem semmit,csak néztem a dokira,végül ő nyomta ki....végül mondták,hogy lehet,hogy császározni kellett volna a magasság végett.

Aztán kaptam jéghengert a hasamra,gondoltam első baba,visszamegy a poci,de nem...most épp az 6.hónapban vagyok :-D

Hát ebből nem lesz bikinizés...

2010. márc. 18. 22:31
 45/54 anonim ***** válasza:
84%

Én is kaptam oxitocint, de mint halottnak a csók... A végén már annyira kimerült voltam, hogy másfél perces fájások között bealudtam.

Nekem nem csak a hasammal van bajom, hanem a seggemmel, a csípőmmel, a combjaimmal, meg úgy mindenemmel. :(

(B)

2010. márc. 18. 22:35
 46/54 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

(Nem olvastam egyetlen választ sem :)

A vödör kocsonyán jót nevettem. Nekem is olyan a hasam + iszonyatosan csíkos, de már picit halványodik..

Hülyének fogsz nézni (bár nem is ismersz ), de én néha enyhén "bandzsítva" nézem fürdés után a hasam a tükörben, így nem látszanak a csíkok, meg a kocsonyaság sem, és ilyenkor elkönyvelem szépnek :DDD

Amúgy 2 hónap alatt fogytam 4 kilót. Nem teszek cukrot a kávéba, és nem eszek jóllakásig, sőt...

A BABám most 9 hónapos.

2010. márc. 18. 22:48
 47/54 anonim ***** válasza:
80%
Na ezen a bandzsításon meg én röhögtem... Kipróbálom, esküszöm! :D (B)
2010. márc. 18. 22:49
 48/54 anonim ***** válasza:
84%

Szórakoztatóak vagytok csajok!!!

Öröm,hogy majd' mindenkinek sikerült pacásodnia.Még nem tudom,hogy lesz emberi formám:)))

2010. márc. 18. 22:56
 49/54 anonim ***** válasza:
87%
Úgy látom itt csak azokat pontozták fel, akiknek nagyon nagy maradt a hasuk, és ezt meg is osztották velünk. Akin csak néhány kiló plusz maradt, azt lepontozzák. Pedig aki alacsony, vagy olyan alkat, annak néhány kiló is sok.
2010. márc. 18. 22:59
 50/54 anonim ***** válasza:
72%

Én itt mindenkit csak felpontoztam:) az aki szült egy bébit, az csak pozitívat érdemel:) akár nagy a popója, akár nem:D

Egyébként nem kell bandzsítani, csak erősen hunyorogni:D akkor is ugyanazt a hatást éred el, vagy csak a tv képernyőjében nézni magad, (kikapcsolva) az valahogy mindig slankít:D vagy a vitrin üveg is sokat segít:D

hajrá lányok fogyjunk együtt:)

2010. márc. 18. 23:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.