Mit csináltatok, hogy ne nézzetek ki szülés után pár hónappal mint ha jönne a kistesó?
sziasztok! én borzasztóan nézek ki!!! a hasam hájas, olyan mint ha lenyeltem volna egy vödör kocsonyát, a fenekem és hatalmas lett, pedig már 4 hónapos a babám!!! azon csodálkozom, hogy még nem kérdezték meg, hogy jön a kistesó??? pedig úgy nézek ki...
ti mit csináltatok? tudtok ajánlani tornát vagy kaja tippek?
Hát erre én is kíváncsi vagyok 15kg maradt rajtam.
4hós babám van.
Amíg szoptattam,semmit nem tudtam tenni, mert szükséges volt normálisan étkezni. Sajnos ez így is csak 2 hónapig tartott, azután elment a tejem.
Akkor aztán annyira elmentek a napok, hogy elfelejtettem enni. Ezt most komolyan mondom,napközben egy szendvicset ettem vagy annyit se, és este kaptam észbe, hogy te jó ég nem is ettem egész nap. Volt hogy éhes volta, de mindig volt valami fontosabb, mondogattam, m indjárt eszek csak még ezt meg azt megcsnálom. Aztán a nnyira megszoktam,hogy már éhes se voltam. Hétvégente vagy néha hétköznap ha apárom normális időben hazaért akkor ettünk rendesen,de amúgy ennyi. Fél évvel szülés után úgy néztem ki mint előtte, sőt. Jelenleg -1 kg.
Szülés előtt 52 kg voltam,és 25!!! kg-ot szedtem fel terhesség alatt. Most 51 kg vagyok,és már a hasbőrőm sem olyan nyúlott mint volt,bár sajnos a csíkok örök emlékek lesznek. (ma 10 hós a kislányom)
Természetesen mostmár a párom unszolására jobban odafigyelek hogy egyek rendszeresen,de nem tudok hízni mert most többet idegeskedek és többet mozgok a kislányom korából és életritmusából adódóan.
én ezt már pár kérdésre leírtam, most akkor ide is:
én úgy csináltam, hogy megkérdeztem a védőnőt, mennyi az a plusz tápanyag-bevitel, ami muszáj a szoptatás miatt (meglepően kevés kalóriában egyébként). ezt adtam hozzá a DIÉTÁS étrendemhez. ezen kívül sok mozgás, ez az alfája és omegája az egésznek. én is császáros voltam, de 2 hó után már simán csinálhattam ahsizom-gyakorlatokat is (addig dokibácsi tiltotta). a többi fajtát meg addig is csinálatm. itt fontos, hogy olyan mozgásformát válasszatok, amit szerettek csinálni, és nem utálattal álltok neki (én pl. teniszezni jártam, meg úszni). így is lesz olyan, hogy semmi kedvetek nem lesz hozzá, de könnyebb rajta átlendülni :)
dióhéjban ennyi.
azok kedvéért, akik olvassák, és még csak terhesek, nincs még meg a baba: a terhesség miatt szükséges bevitelt ugyanúgy hozzá lehet diétás étrendhez adni. erre nekem azt mondták, egy mackósajtnyi :) ezt megettem reggel, utána csak azt ettem, amit a cukorbeteg, koleszterin problémákkal küzdő anyósom is megehetett, és csak annyit, amennyit ő. és mozgás persze akkor is, minden trimeszternek megvannak a maga gyakorlatai.
sok sikert Nektek!
üdv a klubban! :D
7,5 hónapos a babám, szoptatok, így én nem koplalok, nem fogyózok, nem eszek diétás kaját. Mindent, úgy, mint előtte. Sajna sokat nasizok, tudom, hogy nekem ezt kellene abbahagynom! De annyira nem rossz a helyzet, van, aki a szoptatás alatt szedi fel a kilókat. Én 17 kiló plusszal mentem szülni, szülés másnapján a kórházban 6 kilóval voltam kevesebb, így 68 kilóval jöttem haza. 63-ig ment le magától fél év alatt, én csak sétáltam a Picivel, ennyi volt a mozgás. Mióta kúszik-mászik, nem győzök utána rohangálni, így 61 kiló körül mozgok, és bízom benne, hogy mire 1 éves lesz, addigra újra 57 leszek, mint a szülés előtt. Na, majd akkor elkezdek a hasamra is gyúrni, hogy nehogy megkérdezzék tőlem, hogy mikorra várjuk a kistesót...
Próbáljátok ki a kardio Callanetics-et. Az csak fél óra, nem megerőltető és szopi mellet is szabad.
Kezdetben csináld lazábban, aztán ahogy javulsz, egyre többet.
Ha idődbe belefér, akkor inkább a "10 évvel fiatalabb" eredeti Callanetics-szel kezdj, de az 1 órás. Ha az már megy, akkor vegyesen a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!