Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltatok, hogy ne...

Mit csináltatok, hogy ne nézzetek ki szülés után pár hónappal mint ha jönne a kistesó?

Figyelt kérdés

sziasztok! én borzasztóan nézek ki!!! a hasam hájas, olyan mint ha lenyeltem volna egy vödör kocsonyát, a fenekem és hatalmas lett, pedig már 4 hónapos a babám!!! azon csodálkozom, hogy még nem kérdezték meg, hogy jön a kistesó??? pedig úgy nézek ki...

ti mit csináltatok? tudtok ajánlani tornát vagy kaja tippek?

2010. márc. 16. 13:46
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=QIkjXTLKFv0

En ezt a tornat csinalom mar 2 napja:)

Tobb resz is van belole.Nagyon elvezem mert olyan tancszeru az egesz.Mondjuk en a terhessegem elott aerobik tancoltam es ez kicsit hasonlo.

Ezt kulonben egy olyan anyuka linkelte be aki szinten szoptat meg de ezzel a tornaval fogyott ugy hogy megse koplalt.

Itt van a kerdes is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

8 honapos a kisfiam mar nem szoptatok es van rajtam 7-8 kg.Nyarra szeretnek csinos lenni mert mar kineztem egy csini furdorucit:).

2010. márc. 18. 21:10
 22/54 anonim ***** válasza:
87%

Én vízitornázni járok hetente egyszer, és a barátnőm csinált nekem hullahopp karikát, azt használom szintén hetente egyszer. Általában olyan izomlázam van, hogy menni alig tudok (el vagyok puhulva:D), de szerencsére a babám semmit nem érzett meg ebből, szopizik, mintha mi sem történt volna.:)

Csak ajánlani tudom, mert a karika hihetetlen jól feszesíti a hasat. Rajtam van is mit:)

ҝ

2010. márc. 18. 21:10
 23/54 anonim ***** válasza:
84%

Rajtam semmi sem látszott 2 hét után. :D

Természetes szülésem volt, és használtam ezt a hasszorítós bugyit, megérte magam belepréselni.

Olyan (márcsak) volt a hasam, mint szülés előtt.

Most várjuk 2. babánkat.

2010. márc. 18. 21:14
 24/54 anonim ***** válasza:
84%

17:39-es vagyok.

Természetesen csak azoknak ajánlom,akik már nem szoptatnak.Sajnos én csak 3hónapig szoptattam:(

Pedig mindent megtettem,ami az étkezést illeti,hogy legyen tejem.(az ideg és a bánat ellen viszont nem tudtam tenni-2haláleset közvetlen családban 3héten belül)Most hogy már 3hónapja nem szoptatok,gondoltam elkezdem.Nagyon kell figyelni a szoptatás alatt,hogy elég vitamint kapjon az anya szervezete ezáltal a pici is.

2010. márc. 18. 21:30
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én Cindy Crawford tornáját csináltam, direkt csinált egy olyat, ami szülés utáni. Új dimenzió a címe. Van egy 10, egy 20 és egy 30 perces torna rajta, mikor mennyi időd van.

[link]

2010. márc. 18. 21:41
 26/54 anonim ***** válasza:
84%

Ezt is letöltöm, köszi! :)

A jutyubos ugribugri sajna nem nekem való. Akkorák a melleim, mint a fejem (pedig már nem szoptatok), és köbö a második ugrásnál leszakadnának. :D:D (B)

2010. márc. 18. 21:49
 27/54 anonim ***** válasza:
64%

Le lettem pontozva,csak mert elégedett vagyok magammal.

XD XD :-D

Röhejesek vagytok,csak a keserűség beszél belőletek.

2010. márc. 18. 21:53
 28/54 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Nem vagy egyedül ezzel a problémával. Nekem is lóg a bőröm a hasamon, a terhességi csíkokról nem is szólva. Kb. 10 kilós túlsúllyal estem teherbe, amihez plusszba még felszedtem kb. 25 kilót a várandosságom alatt. Eddig kb. 17 kiló ment le, de nem fogyókúrázhatok, mert még szoptatok. a páromnak így is tetszem, de én undorodom magamtól. A babám még picike (3 hónapos), alig várom, hogy fél éves legyen és eljárhassak tornázni, kondizni. Bár azt hallottam, hogy a legjobb zsírégető, alakformáló sport a futás. Kár h a bokám nem bírja:-(

Sztem egyelőre elegendő, ha odafigyelsz, hogy mit eszel, mennyit eszel és mikor eszel, ill. sétálsz a picikéddel. Én most kezdtem el azt, hogy minimális szénhidrátot eszek és próbálok sok zöldséget, gyümölcsöt enni és sok, min, 3 liter szénsavmentes ásvámyvizet inni. Szóval no para:-)

2010. márc. 18. 21:56
 29/54 anonim ***** válasza:
65%
Elozonek:Ne foglalkozz a lepontozokkal az a lenyeg hogy te tetszesz magadnak meg a parodnak.:)
2010. márc. 18. 21:56
 30/54 anonim ***** válasza:
87%

18:51-es voltál akit lepontoztak?

Nem is értem!Miért baj ha valaki elégedett magával?Ez a legnagyobb bajunk,Nőknek!Saját magunkat nem tudjuk elfogadni,hogyan várhatjuk el,hogy egy férfi elégedett legyen azzal amit lát,ha mi sem vagyunk azok?

Én nem vagyok elégedett magammal,ezért teszek ellene...ez nem szégyen,az irigység viszont az.

(a "méregtelenítő kúrás")

2010. márc. 18. 22:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!