Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, milyen gyakran lesz...

Anyukák, milyen gyakran lesz elegetek?

Figyelt kérdés
Úgy szeretnék már egy jóízűt aludni (nem eleget, csak, hogy jól essen fölébredni, ne riasztva legyek), szeretném, ha néha békén hagyna mindenki egy kicsit... nem maradhat belőlem magamnak semmi? Teljesen át kell magamat adni 24 órán keresztül a babának éveken át? Nem bírom így.
2010. márc. 14. 06:13
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagy ezzel egyedül. Nincs valaki akire rábízhatnád egy kicsit a picit? Hidd el, az sem jó ha beteg vagy mert akkor azért nem alszol jót.
2010. márc. 14. 06:18
 2/41 anonim ***** válasza:
70%

De hogy kell, ad le valahol mama vagy bnő.

Legyél egy kicsit egyedül, pihenj vmi. Attól hogy van egy gyereked nem azt jelenti hogy te nem létezel.

2010. márc. 14. 06:26
 3/41 anonim ***** válasza:
78%

Szia.

Én ezt teljesen megértem:) 16hónapos a kislányom és éjszakánként 4-9szer kelek hozzá,csak úgy felsír,átmegyek hozzá adok inni cumit és alszik tovább,van hogy 20perc múlva újra,nagyon nehéz,most is azért vagyok ébren mert 6kor ébredt,adtam inni cumit most itt alszik az apjával,keresztbe az ágyon,én nem tudtam vissza aludni igy :)Nagyon anyás,ha apa megy be hozzá éjjel sír,pedig a párom segítene,hogy aludhassak,de a lányom ezt nem engedi :) nappal is csak rajtam lóg,szó szerint,amíg a mellék helyiségbe kell mennem ül előtte és ordít,senkivel nincs igazán el.... mosogatni is úgy tudok,hogy közbe sokszor húzza a nadrágomat hogy vegyem fel,na olyankor sokszor elegem van már,de aztán elmúlik mert mikor felveszem össze vissza puszilgat:) én mindig azt hittem,hogy mivel lány biztos majd az apján fog lógni,de hát nem :)

2010. márc. 14. 07:02
 4/41 anonim ***** válasza:
56%

Nem értem,hogy sok anyuka miért rabja egy picinek? Nekem 3 van,de mellettük volt időm magamra is.

Már az elején ahhoz szoktattam őket,hogy éjjel aludjanak. Este kapott vacsit,hogy ne legyen éhes.Ha felébredt kapott teát,megsímogattam és ott hagytam magára.Ha sírt egy kicsit,akkor sem vettem fel,és nem ültem melette.Néhány nap alatt leszokott a hisztiről.Napközben két evés között maradt az ágyában,nem vettem fel,és nem is hordoztam magammal.Délután játszottunk közösen.

Ez csak egy újabb divat,hogy egy gyereknek nem szabad sírni,mert sérül a kislelke.Nagyanyáinknak csak 3-5 hónap szülési szabadsága volt,azután dolgozniuk kellett,este pedig várta őket a háztartás.Ha minden éjjel felkeltek volna a babáikhoz,másnap összeestek volna a munkahelyükön.Nem lett egy gyerek sem sérült lelkű,és depressziós anyuka sem.

Van gond egy pici gyerekkel,de nem kell a rabszolgájának lenni.A gyereknek is jobb,ha nemcsak az anya van a számára.Mit csinálsz,ha véletlenül beteg leszel és kórházba kerülsz? Mert ez is előfordulhat. Akkor az apjának ordít majd állandóan?

Határozottan szoktasd rendre a babádat,bízd néha másra is,akkor lesz időd magadra és a férjedre is.

2010. márc. 14. 07:19
 5/41 anonim ***** válasza:
44%
teljesen igaza van az utolsónak ez csak a mai divat.
2010. márc. 14. 07:24
 6/41 A kérdező kommentje:
Ne ítélkezzetek, utolsók. Minden család másmilyen.
2010. márc. 14. 07:30
 7/41 anonim ***** válasza:
58%
de okos az uccsó kettő:):) mert minden baba alszik éjjel,hagyjuk máá :)) én szoktattam volna ahhoz,de ha egyszer felébred és sír,csak nem hagyom éjjel ordítani...
2010. márc. 14. 07:33
 8/41 anonim ***** válasza:
44%
én nem ítélkezem, csak könyebb az életem ilyen téren, hogy nem vagyok a gyerekeim rabja.
2010. márc. 14. 07:34
 9/41 anonim ***** válasza:
46%
amúgy a fiam 8hetes kora óta aludta át az éjszakát,és mint írtam a lányom 16hónapos és valahogy nem megy neki,hiába szoktattam volna ahhoz,ha nem ment,nem szándékosan megyek át hozzá éjjel többször is csak hogy felébresszem... lehet te szuper anyuka vagy 3 gyerekkel :)
2010. márc. 14. 07:37
 10/41 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a gyerekem rabja, csak néha elkeseredek, és vannak nehézségeim. Köszönöm a biztatást.
2010. márc. 14. 07:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!