Kedves anyukák! Szerintetek előfordulhat, hogy 15 és fél hónaposan elkezdjenek jönni a hátsó nagyörlő fogak?
Figyelt kérdés
15 foga már 14 hónaposan is volt a kisfiamnak, a 16. fog kb. 3 hete bújt ki. Pár napja nagyon nyűgös, hőemelkedéses és nem alszik. Úgy viselkedik, mintha jönne még foga, bár nem látok semmit, illetve nem engedi, hogy benyúljak a szájába megnézni. Lehet hogy ilyen hamar nekiinduljanak a nagyörlők is? Köszi szépen.2011. nov. 24. 20:33
1/6 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam a 28-án lesz 15 hónapos és ugyanígy vagyunk mi is. Egy hónapja kb kijött a 16. foga is, és most egy hete már alig alszik éjszaka, nyáladzik és nagyon ideges pontosan úgy, mint ahogy az előző fogaknál volt....
Én is csodálkozom, de csak az lehet....
2/6 anonim válasza:
Szia, a fiamnak 17 hónaposan már megvolt mind a 20 foga, ilyentájt indult meg az utsó 4 hátsó. Szóval lehet, igen.
3/6 anonim válasza:
Nem korhoz kötött. A fiamnak 14 hónaposan jött kis a 16. foga. Rá két hétre megint fogzásos jeleket produkált és azóta is néha előjön, de a mai napig nem jöttek ki neki. 19 hónapos most. Tehát lehet, hogy kijön egyből, de lehet csak készülődnek.
4/6 anonim válasza:
Kisfiam most lesz decemberben 15 hónapos és az alsó nagyörlő fogak már kinn vannak, most jönnek a felsők, de ezzel olyan szinten megszenved a drágám hogy a hasa egyfolytában megy és már teljesen kicsípta a fenekét, kukacát.Hiába kenem.De mindegyik fogát megszenvedjük.
5/6 anonim válasza:
lehetséges igen.A fiamnak kint van már 2belőle,és a másik 2 hiányzik már csak,18foga van.15hónapos.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadó anyukák!
Nagyon köszönöm a válaszokat, örültem mindegyiknek, hasznosak voltak, köszi és üdv.
2011. nov. 25. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!