Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megnéznétek nekem ezt? Első...

Megnéznétek nekem ezt? Első baba, félek kicsi

Figyelt kérdés

Első babánk, októberi lesz. Ez a lista, ami már van. De hiányérzetem van kicsit, vagy nem is tudom. Tapasztalt anyukák véleményére lennék kíváncsi, hátha Ti észreveszitek valaminek a hiányát.

Fürdetéshez, ápoláshoz

-kád, szűkítővel

-állvány

-vízhőmérő

-kozmetikumok, popsikrém, hintőpor

-vatta, fültisztítő csomag

-6 kapucnis fürdőlepedő

-kézi orrszívó

-3 csomag pelenka

-3 csomag törlőkendő

-pelenka tároló

-törlőkendő tartó

-pelenkatartó vödör+utántöltő

-kisolló, körömcsipesz

-alkohol, K- és D-vitamin, láz- és fájdalomcsillapító

-hasfájás elleni szerek

Etetés

-2 doboz tápszer

-tápszeradagoló

-cumisüveg melegítő

-cumisüveg tisztító kefe

-elektromos sterilizáló

-etetszék+szűkítő

-cumisüveg tartó táska (2db)

-6 db 150 ml-es üveg, 6 260 ml-es

-35 büfikendő

-1 karton babavíz

-babamérleg

Utazás, séta

-babakocsi (mózes+sportrész)

-esővédő, szúnyogháló

-pohártartó

-esernyő

-nyári és téli szett

-hordozó

-3 takaró a babakocsihoz

-kenguru

-lábzsák

Babaszobába

-kiságy

-bölcső

-matracvédő a kiságyhoz, bölcsőhöz

-2 lepedő a kiságyhoz, 2 a bölcsőbe

-pelenkázószekrény

-gardróbszekrény

-párásító

-2 játszószőnyeg

-rácsvédő

-járóka

-pihenőszék szűkítővel

-pelenkázófeltét, huzat

Ruhák (62-es méretig)

17 felső

7 kabát

28 ruha

13 kiscipő

22 leggins

5 farmer

3 szoknya

3 kantáros nadrág

8 kapucnis felső

11 kardigán

20 rövidujjú body

28 hosszú ujjú body

6 ujjatlan body

18 pizsama/hosszú ujjú rugdalózó

12 harisnya

30 pár zokni

9 hajdísz

Egyebek

-cumik (5 db)

-2 db cumilánc

-játékok

-éjjelifény

-bébiőrző

-légzésifigyelő

-3 vékony takaró

-2 vastag takaró

-2 angol pólya

2015. aug. 18. 13:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/150 anonim ***** válasza:
38%

Mondjátok már meg miért szegény gyerek? Mi hátránya lesz?

Mielőtt nekem támadtok szoptattam, de egyszerűen nem értem mi baja lenne a gyereknek a tápszertől mert miért kell elítélni az ilyen nőt?

2015. aug. 18. 14:52
 32/150 A kérdező kommentje:

Nem nagyon érdekel, hogy egy anonim oldalon elítélnek-e, vagy sem.

Ettől semmi hátránya nem lesz a lányomnak. Nem igaz, hogy külföldön megjegyzések nélkül elfogadják, ha egy anyuka a tápszert választja, Magyarországon pedig gonosz megjegyzések és "boszorkányüldözések" következnek a kijelentése után...

2015. aug. 18. 14:56
 33/150 anonim ***** válasza:
60%

"hiányérzetem van kicsit, vagy nem is tudom. Tapasztalt anyukák véleményére lennék kíváncsi, hátha Ti észreveszitek valaminek a hiányát. "

Észrevettük páran...

2015. aug. 18. 14:57
 34/150 anonim ***** válasza:
77%
6 kapucnis fürdőlepedő kevés. Vegyél még 6-ot...Eltúlzott a listád, enyhén szólva.
2015. aug. 18. 14:58
 35/150 anonim ***** válasza:
19%
Úgy látszik a magyar anyák csak a szoptatásban és a 3 évig otthon maradásban tudják megmutatni h jó anyák. Sajnálatos...
2015. aug. 18. 14:59
 36/150 A kérdező kommentje:

Benézted, magyar vagyok.

Inkább legyen valamiből több, mint egy sem és szükség legyen rá.

És ha szeretek vásárolni, akkor mi van? A ti pénzeteket költöm? Nem. Akkor nektek miért gond?

2015. aug. 18. 15:03
 37/150 anonim ***** válasza:
37%

28-as vagyok. Ami még eszembe jutott, vékony kiskesztyű, ha karmolná az arcát az első hetekben.

Ha nem szoptatsz, neked is kell gyógyszer, h elapadjon a tej.

Jó, tényleg van, amiből nagyon sok van, de majd úgyis meglátod. Következő méretből max nem vásárolsz be ennyire, ha nem használod ki.

2015. aug. 18. 15:05
 38/150 anonim ***** válasza:
26%
Ja, és hálózsákot sem láttam a listán.
2015. aug. 18. 15:06
 39/150 anonim ***** válasza:
72%
Vásárolj, ha ebben leled örömed:) 22 leggings egy kisbabának? Röhej.
2015. aug. 18. 15:07
 40/150 anonim ***** válasza:
74%

Az,hogy szoptatsz, vagy nem, a te dolgod. Az,hogy ez valakinek tetszik, vagy nem tetszik, az meg az ő dolga. Ebbe kár beleszólni és parttalan is a vita. Viszont azt érdemes figyelembe venni,hogy te tanácsot kértél és szép számmal jöttek a válaszok, eddig 4 oldalnyi. Ebből kivétel nélkül mindenki sokallta és túlzónak találta a listádat. Te erre leírod,hogy nem találod túlzásnak. Oké, ezzel sincs baj, mert ez is a te dolgod, csak ha ennyire meg vagy győződve mindennel kapcsolatban, és ennyire úgy gondolod,hogy az a jó,ahogy te csinálod/te látod, akkor mi a fenének teszel fel ide kérdést? :) Nem bántani akarlak, de ennek semmi értelme.

Egy ismerősöm egyébként ugyanezt csinálta, felhalmozott egy rakat dolgot, talán még többet is, mint te és a terhesség végén kiderült,hogy meghalt a csecsemő.

Egyáltalán nem festem az ördögöt a falra és nyilván, ezzel te ne számolj, de azért rettentő szomorú volt ezt látni és átélni. Ezzel csak arra próbálok rávilágítani,hogy nagyon jó,ha előre gondolkodsz és az is jó,hogy egy csomó eszközzel megkönnyíted majd a saját dolgodat, de amikor túl leszel a szülésen és kvázi levegőt venni nem lesz se időd, se erőd, akkor majd rájössz, hogy ezeknek a holmiknak csak egy részét használod fel a mindennapokban és az időd nagy részét nem az tölti majd ki, hogy melyik hajdíszt válaszd.

Mi lesz, ha allergiás lesz a tápszerre? Ilyen is szép számmal akad (csecsemőotthonban dolgozom). Akkor majd hirtelen újra kell programoznod az előre jól kitervelt szándékaid. Az nem jó. Ne vesd el teljesen a szoptatást, mert nem tudod, mit hoz a jövő. De én tényleg nem akarom megmondani,hogy mit tegyél. Mások tanácsát pedig próbáld meg jó szívvel hallgatni és kiszedni belőle azt, ami igazán fontos lehet. Sokan nem tudják jól megfogalmazni a tanácsaikat, de ettől még lehetnek hasznosak.

Sok sikert! :)

2015. aug. 18. 15:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!