Most értesültem, (végre megnyugodtam, hogy minden be van szerezve a kicsinek, erre jön ez a badarság), hogy a szülés után még a védőnő! (honnan van ezeknek receptírási joga? ) jön ki és hoz valami recepteket? Minek?
Nézd a jó oldalát, jó idő van, néhány napos babával is ki tudsz menni elsétálni a rendelőbe. Mondjuk le leszel gyengülve valószínű, de ha tényleg nincs más lehetőség akkor csak saját magad tudod megoldani. Én mondjuk annyira le voltam gyengülve, hogy egyedül ki sem mertem volna menni, nemhogy emeljem a babakocsival a gyereket a lépcsőn. De lehet te jól leszel, mindenki másképp éli meg.
Ne a védőnőre haragudj, ő jót akar, ezek a receptek a gyereknek lesznek aki még nem született meg, persze hogy nem tudják előre megírni. Nyugi később más problémák lesznek, mindig van valami :)
Mekkora problémáid vannak! :O
Nincs egy ember a környéken akit meg tudsz kérni a receptek kiváltására? Miért kellene személyesen menned?
Ha odaadná szülés előtt, akkor meg azt írnád, hogy egy mindenórás anyukát ugráltatnak a gyógyszertárba... ezen az alapon.
Egyébként nyáron ki lehet vinni hamarabb is a babát ha mindenáron Te szeretnél menni.
"Nagyon nem tetszik a rendszer, fel is vagyok rendesen háborodva."
Most mit puffogsz, komolyan?! Jó néhány dolgot most is meg tudsz venni, amire receptet adnak, a maradékkal meg ráérsz később is. Ezt már leírták korábban is.
Ha nincs komolyabb indok, akkor már az 1 hetes gyerekkel is kimehetsz rövid időre.
Egyébként meg nem a gyerekedet bízod a szomszédra, hanem inkább megkéred, hogy váltsa már ki neked ezeket a dolgokat.
Tényleg nem értem mit pufogsz! Örülj neki, hogy a védőnő kiviszi a receptet, és nem neked kell bemenned a rendelőbe!
Egyébként igazuk van az előttem szólóknak, miért nem kéred meg az egyik szomszédot, hogy váltsa ki neked?!
És most attól jobb lesz, hogy háborogsz?! Na ugye.. A következő lépés, hogy megoldod ezt a problémát.
Már többen leírták hogyan lehetne, te tojsz minden válaszra, csak puffogsz.
Mit vársz még tőlünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!