Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most értesültem, (végre...

Most értesültem, (végre megnyugodtam, hogy minden be van szerezve a kicsinek, erre jön ez a badarság), hogy a szülés után még a védőnő! (honnan van ezeknek receptírási joga? ) jön ki és hoz valami recepteket? Minek?

Figyelt kérdés
Milyen receptek ezek és miért nem lehetne most azon nyomban ideadni miért kell még a frissen szült anyukákat ugráltatni a gyógyszertárba ha egyszerűen senki másra nem számíthat?
2015. aug. 5. 12:00
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Nagyon nem tetszik a rendszer, fel is vagyok rendesen háborodva. A drága védőnő azt mondta, hogy két hétig ki ne merjem vinni az utcára a kicsit de azt azért elvárják, hogy a gyógyszer ki legyen váltva. Gratulálok. Vagy hagyjam a szomszéd felügyeletére a babát amíg én gyógyszertárba szaladgálok....
2015. aug. 5. 12:11
 12/38 anonim ***** válasza:
81%

Nézd a jó oldalát, jó idő van, néhány napos babával is ki tudsz menni elsétálni a rendelőbe. Mondjuk le leszel gyengülve valószínű, de ha tényleg nincs más lehetőség akkor csak saját magad tudod megoldani. Én mondjuk annyira le voltam gyengülve, hogy egyedül ki sem mertem volna menni, nemhogy emeljem a babakocsival a gyereket a lépcsőn. De lehet te jól leszel, mindenki másképp éli meg.

Ne a védőnőre haragudj, ő jót akar, ezek a receptek a gyereknek lesznek aki még nem született meg, persze hogy nem tudják előre megírni. Nyugi később más problémák lesznek, mindig van valami :)

2015. aug. 5. 12:11
 13/38 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem miért ne mehetnél ki vele, én tavasszal szültem és kb 1,5 hetesen már volt kint velem.
2015. aug. 5. 12:12
 14/38 anonim ***** válasza:
85%

Mekkora problémáid vannak! :O

Nincs egy ember a környéken akit meg tudsz kérni a receptek kiváltására? Miért kellene személyesen menned?

Ha odaadná szülés előtt, akkor meg azt írnád, hogy egy mindenórás anyukát ugráltatnak a gyógyszertárba... ezen az alapon.

Egyébként nyáron ki lehet vinni hamarabb is a babát ha mindenáron Te szeretnél menni.

2015. aug. 5. 12:16
 15/38 anonim ***** válasza:
89%
Felesleges a védőnőre fújni, ő úgy jár el, ahogy elő van írva. Arról nem ő tehet, ha nincs apuka. Nem tudom, mikor születik a babád, de például ilyen kánikulában én sem vinném ki egy ideig. Ha mondjuk ősszel, kellemes időben születik, akkor a 2 hét nem reális, nyugodtan kiviheted előbb is. Sok dolog lesz még, amit majd meg kell oldani a gyerek mellett, nem lehet mindig mást hibáztatni.
2015. aug. 5. 12:16
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szülés elött oda adták a recepteket, úgyhogy mire mi hazajöttünk megvolt minden,szóval nem értem mért szülés után kapod meg. Ez meg hülyeség hogy nem viheted ki,másfél hetes a babám és minden nap megyünk legalább egy fél órát sétálni. Védönő szerint is nyugodtan kivihetem.
2015. aug. 5. 12:18
 17/38 anonim ***** válasza:
85%

"Nagyon nem tetszik a rendszer, fel is vagyok rendesen háborodva."

Most mit puffogsz, komolyan?! Jó néhány dolgot most is meg tudsz venni, amire receptet adnak, a maradékkal meg ráérsz később is. Ezt már leírták korábban is.

Ha nincs komolyabb indok, akkor már az 1 hetes gyerekkel is kimehetsz rövid időre.

Egyébként meg nem a gyerekedet bízod a szomszédra, hanem inkább megkéred, hogy váltsa már ki neked ezeket a dolgokat.

2015. aug. 5. 12:18
 18/38 A kérdező kommentje:
Jól van mondjuk a védőnő véleménye érdekel a legkevésbé, de én szeretnék mindent jól csinálni és nem kint hurcolászni a gyereket, amikor hőség van. Az egész védőnői rendszeren mélységesen fel vagyok háborodva, mert semmi értelmét nem láttam, folyamatosan a bacogatást kaptam mindenért pedig én nekem kellett mindennek utánanéznem és beszereztem aztán megint lecseszés, hogy miért így miért úgy van, csak az okoskodás megy.
2015. aug. 5. 12:24
 19/38 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg nem értem mit pufogsz! Örülj neki, hogy a védőnő kiviszi a receptet, és nem neked kell bemenned a rendelőbe!

Egyébként igazuk van az előttem szólóknak, miért nem kéred meg az egyik szomszédot, hogy váltsa ki neked?!

2015. aug. 5. 12:34
 20/38 anonim ***** válasza:
81%

És most attól jobb lesz, hogy háborogsz?! Na ugye.. A következő lépés, hogy megoldod ezt a problémát.

Már többen leírták hogyan lehetne, te tojsz minden válaszra, csak puffogsz.

Mit vársz még tőlünk?

2015. aug. 5. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!