Szülés utáni depresszió? Vagy mi ez?
Pårom 1 hete szült és minden rendben ment. szép egészség baba. haza is engedték. Semmi baj nem volt. Hazajövetelük 2 napján történt valami. Párom mindenkit eltolt magától még az 5 éves fiam is. Csak a picivel van de már hozzá sincs türelme. Velem különösen csúnyán bánik ugy beszél velem mintha egy senki lennék. Titokban néha sír és folyamatosan fáradt pedig a pici nyugodt és éjszaka is ha 1x ébred fel enni akkor is én fent vagyok velük. külső segitséget nem fogad el. csak a szobába bezárkozva van senkit nem enged be magához. Mindig segitettem neki terhesség idő alatt is.
Mit tehetek érte?
Hogy segithetek neki?
Mondtam mit tegyél! Megzuhanás helyett tessék a sarkadra állni, mert a szülés utáni depresszió veszélyhelyzet! Veszélyes lehet a babára is! Orvosnak kell jelezni, aki elbeszélget a feleségeddel. Extrém esetben kényszerkezelés is szóba jön, de ezt jobb elkerülni.
Védőnőnek azonnal szólni, és az orvosnak is! Ők kijönnek házhoz, beszélnek a pároddal.
Valószínűleg gyógyszeres kezelés is kell, ha valóban depresszió. A jó hírem az, ha csupán erről van szó és kap kezelést, akkor ki fog belőle jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!