Nagyon nehéz lesz? Mire számitsak?
Nehéz lesz persze, de tekintsd kihívásnak. Jó szervezéssel nagyszerűen lehet kezelni minden helyzetet.
Az első hetek meg gyerekszámtól függetlenül a kialvatlanságról szólnak, azon túl kell lenni.
Igen, nagyon nehéz lesz. Arra számíts, hogy ennek ellenére megcsinálod, túléled. Ha akarod.
Nekem sem volt segítségem, és az én férjem 9-10 körül ért haza. Ketten laktunk.
A nagybevásárlást mindig ő csinálta, késő este, munka után. Én pedig leleményes voltam, és felfedeztem olyan kisboltokat a közelben (max. 30 percnyire), ahová be lehet menni ikerkocsival. Akadálymentesített helyekre mindenhová be fogsz tudni menni.
Testi változások: hát kedvesem, ez van. Fiatal vagy, fogsz tudni változtatni magadon jó reménység szerint.
Csak semmi nyavalygás! Tessék örömmel várni a gyerekeket, akkor erősebb, kreatívabb, életrevalóbb leszel! Muszáj!
Hát,nehéz lesz,de ha szerencséd van,akkor csak az eleje.
Én 14 hónapig keltem minden éjjel 3-15 alkalommal a gyerkőchöz,aki 3 hónapos koráig nem ismerte a nap közbeni alvást sem.
Ő nagyon beteg baba volt,kórházzal,magánorvossal fűszereztük a dolgokat.
Mi tanyán lakunk,mi is mindent csak busszal vagy bicajjal tudunk megoldani.Viszont felénk össze kell csukni a kocsit,szóval esélytelen lennék ikrekkel.Bevásárolni is csak hátizsákkal tudok,a babakocsiba nem tehetem,mert össze kell csukni.
Szerencse,hogy nincs messze a busz (5-8 perc).Mi úgy oldjuk meg,hogy hétvégén nagy bevásárlás autóval,ha nincs autó,akkor meg apuka vigyáz a gyerkőcre és biciklivel+ utánfutó (kövesúton megyek végig,így könnyű nagyon).
Az én hasam is tiszta csík így több,mint egy évvel a szülés után is,ne aggódj.Viszont sokat halványodott és azért szépen vissza is állt a majdnem ereeti formára.Lapos sose lesz többet,sajnos ez genetika.
Amúgy nem kell elkeseredni,ne tedd,ha én kibírtam ennyi éjszakázást,te is ki fogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!