Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon nehéz lesz? Mire...

Nagyon nehéz lesz? Mire számitsak?

Figyelt kérdés
33 hetes terhes vagyok ikrekkel. Nagyon félek tőlük megmondom őszinten....félek a nagy változástol hogy csak nekik kell szentelnem minden időmet és hogy sehova nem mehetek majd népkülük meg velük se mert itt minden hova busszal lehet menni olyan messze van minden...segitsegem nem lesz max delutan 5-6 után mert mindenki dolgozik vagy suliba van :( félek az egésztől és kiborit hogy undoritó testem van :( kis pálcika lábakhoz 145 cm átméröjű has és olyan striás vagyok hogy undoritó 2 ujjnyi vastag stria van a hasamon,fenekemen és lábamon :( a terhesség tervezett volt csak lehet túl korán :( télleg nemtudom mi lesz velem nagyon rettegek tőlük :(

2015. júl. 19. 01:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem is az ejszakak hanem a kimozdulas az en problemam :( De csak megoldom valahogy a babak amugy is szeretnek levegon lenni csak most meg felek ennyi......mindenkep veluk akarok maszkalni!!!
2015. júl. 21. 03:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Nem tudsz tesco házhozszállítást kérni (kb. 400 ft akármennyit rendelsz). Ismerős ikresek így csinálták eleinte.
2015. júl. 25. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!