Korai lenne még második babát vállalni?
hát igen....szuést kovetoen hipp-hopp teherbe lehet esni. az én kisfiam 5 honapos volt, mikor teherbe estem..nem tartottuk meg, mert én mentálisan nem álltam még készen..
szerintem, ha ti kifejezetten szeretnétek és érzitek a vágyat, hogy akár johetne is a kisteso, akkor minden rendben van.
Nálunk 1 év van közöttük, gondolhatod, hogy nem tervezett baba volt a kicsi. Pánikba is estünk rendesen.
Utólag hálás vagyok a sorsnak, gyakorlatilag teljesen összenőttek, és nagyon jó testvérek.
Az orvosom férfi:-) a mentális dologban nem tud segíteni. Ezért érdeklődök nállatok e téren anyukák:-)
A testi felkészültséget természetesen megkérdezem mikor megyek hozzá rákszűrésre. De én inkább az érzelmi részére lennék kíváncsi:-) de a nődokim minden rendben talált akkor amikor kontrollra mentem vissza hozzá. Köszönöm a válaszokat. Várok még! És egyébként tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Sajnos a környezetemben nem igen vannak ilyen ismerőseim!
Én nem tudnék ilyen hamar egy következő babára koncentrálni. Nekem nem is ajánlotta a doki a következő egy évben a terhességet - mondjuk én császáros voltam. Szerintem ne ideális az egyik kicsi, másik pici. Nincs elég figyelmed rájuk. Arról nem is beszélve, hogy túl hosszú egybefüggő időre esel ki a munkából, sokkal nehezebb lesz visszamenni.
Nyilván mindenkinek a saját döntése, sokan vannak,ahogy fent is látod, akiknek bejött a kis korkülönbség.
Én is úgy gondolom, ahogy a 8- as válaszoló is írta. Az én szívem lelkem meg nem nyitott másra csak a kisfiamra. Most lesz 2 éves es mostanában gondolkodom már, hogy milyen jó lesz Majd újra átélni ezt a csodát. De addig csak az övé vagyok, majd, ha ovis lesz. Es en is visszamegyek egy kicsit dolgozni. A vágy amúgy mar szüles utan megvolt rögtön, hogy szeretnenk meg. De szamomra fontos az időzítes. Min 3 ev nalam.
Valakinek pedig pont a kis korkülönbseg jelenti a boldogságot. Szerintem hallgass az első benyomasra. Ha most kellene döntened gondolkodas nelkül ismere az előzmenyeket mit valaszolnal. Szerintem az az igazi valaszod magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!