Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Korai lenne még második babát...

Korai lenne még második babát vállalni?

Figyelt kérdés
7 hónapos a kislányom. Szeretnék a kicsimnek egy kistestvért:-) mindenünk megvan. Kis korkülönbséget szeretnénk amúgy is csak nem tudom,h vajon a testem fel e készült egy ujabb terhességre?! És,hogy vajon mentálisan hogyan fogjuk birni?! Van itt olyan anyuka akinek ilyesmi korú volt a csemetéje mikor jött a kistesó? A terhességem probléma mentesen zajlott,a szülés ugyan hosszúra sikeredett,de komplikáció mentes és könnyű volt. 23 éves vagyok!

2015. júl. 26. 15:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit. És köszi a válaszokat. Nekem mind hasznos volt valahol:-)
2015. júl. 27. 08:15
 12/14 anonim ***** válasza:

ha te úgy érzed hogy fel vagy készülve akkor miért lenne korai? csináld nyugodtan nem másokra kell hallgatni, mindenki saját érzéseit tudja ugyis csak leirni

pl én tuti nem vágnék még bele de mindenki más

2015. júl. 27. 14:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyszer ezt érzem egyszer pedig tök mást. :-(
2015. júl. 27. 16:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem vágj bele :)
2015. szept. 3. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!