Kinek a ferje/parja kel ejszaka a babahoz es kinek nem? (kerem olyanok valaszoljanak akinek a parja dolgozik is)
Koszi 16;56!
Egyszeruen nem ertem, hogy miert van minden temanal egy kotozkodo tag. Ha nem erdekli a tema lapozzon tovabb. Szerinem egyaltalan nem art, ha tudjuk, hogy a tobbiek hogy allnak egyes dolgokhoz. Talan tanulhatunk egymastol, szerintem nem csak engem erdekel ez a kerdes, ahogy latom.
Jó nektek! Az én férjem Soha nem kelne fel a gyerekhez sőt most is itt üvöltözött velem hátha felkel a kicsi.
Most zuhanyzik egyem meg...
Szóval tényleg jó aki nem egy ilyen bunkóval él mint én, nem volt ez mindig így, elkapattam. Ráférne már egy vetélytárs mint a régi szép időkben...
Koszonom a valaszaitokat! 21:33 sajnalom, hogy ilyen a parod! Tegnap megmondtam, hogy ez igy nem megy, hogy csak en keljek fel hozza, ami nem volt baj odaig, amig rogton visszaaludt teaval vagy tejjel. (8 honapos) Viszont mostanaban miota beteg (3 napja)van hogy orakat is fent van hajnalban, nem tud visszaaludni, nekem meg jarkalnom kellett idaig vele, mert ha letettem sirt es akkor nem tudott aludni a parom. Viszont tegnap ota a ferjem is kel hozza, felvaltva jarkalunk vele. Mondjuk errol hamar le fogom szokatni, csak most beteg, azert nem akarom hagyni sirni.
Koszonom mindenkinek a valaszokat!
Szep napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!