Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek a ferje/parja kel...

Kinek a ferje/parja kel ejszaka a babahoz es kinek nem? (kerem olyanok valaszoljanak akinek a parja dolgozik is)

Figyelt kérdés
Szeretnem tudni aranyaban melyik a gyakoribb. A ferjem soha nem kelt a kisfiamhoz, most 8 honapos es beteg volt ejszaka, szinte vegig fent voltam vele, sokat nyuszogott. Ezert nem tudott a ferjem aludni rendesen es ki volt akadva, hogy O igy nem tud reggel dolgozni menni, nem fog tudni odafigyelni a munkajara. Erre en mondtam, hogy 8 honapja ez az elso, ki fogja birni, mas apuka redszeresen kel a gyermekehez, pedig ok is jarnak dolgozni. Erre azt mondta, hogy nem hiszi.
2010. márc. 5. 11:47
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Nálunk fel szokott kelni, mert a cumit mindig be kell tenni. Általában felváltva kelünk, de ő szokta mondani hogyha akarom egész éjjel ő kel fel hozzá, de ilyen még nem volt.
2010. márc. 5. 13:06
 22/45 anonim ***** válasza:
Az én párom is dolgozik. Most 5 hós a fiunk. Eleinte felkelt ő is, még a tápszert i megcsinálta, amíg én átpelenkáztam a kicsit. Két hete azonban a füle botját sem mozdítja, pedig volt olyan, hogy a 6 éves lányom is lázas volt éjjel, a picinek eldugult az orra, azt sem tudtam melyikhez rohanjak. persze őt ez sem érdekelte. Az éjjel aztán kiborult a bili, jól beolvastam neki, és még ő volt felháborodva.
2010. márc. 5. 13:24
 23/45 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Eddig 19-bol 12 kel, 5 nem es 2 csak ha beteg. Szep az arany! Buszkek lehettek a parotokra, hogy O is meghozza az aldozatot, nem csak Ti:-))

Meg irjatok! Koszonom!!

2010. márc. 5. 13:31
 24/45 anonim ***** válasza:
Az én kislányom az első 2 hónapban beteg volt (elkapott egy fertőzést a kórházban) és szinte semmit nem aludt éjjelente. Akkor felválltva virrasztottunk vele, járkáltunk és ringattuk. Aztán meggyógyult szerencsére és a 3-ik hónaptól a saját ágyában alszik, átalussza az éjszakákat. Így nem kell felkelnünk szerncsére. Ha estleg beteg lenne a lányunk, biztos, hogy újra felkelne ő is velünk. Ha kellett mennünk vizsgálatokra, kórházba, mindig jön velünk. Én nem is tudom máshogy elképzelni, mert a kettőnk gyereke, nemcsak az enyém. Amúgy reggel fél 8-kor megy el dolgozni és este 7 után jön haza mindig.
2010. márc. 5. 13:31
 25/45 anonim ***** válasza:

Soha nem kelt fel a gyerekhez éjszaka, de én nem is vártam el. Az első 2 hónapban míg a kicsi többször is felkelt éjjel, külön szobában aludtunk, hogy ne zavarjuk.

Mindenki azt hitte, hogy én csak egy cicababa vagyok, és majd a kis szende férjem fog a gyerekkel többet törődni, hát nem így lett.

Mindenki csak hüledezik, mikor megtudják, hogy külön szobában voltunk az első időkben.

1 éves a kicsink.

2010. márc. 5. 13:32
 26/45 anonim ***** válasza:
Szia! ha a pici meg én kelünk, rendszerint Apa is megébred, de vissza szokott aludni (egy szobánk van). Viszont, mivel nálunk sajnos elég sűrűn nehezen alszik vissza a kicsi, és egy éjszakai kelés pelenkázással, etetéssel és altatással együtt kb. 2 óra, ráadásul sokszor magunk mellé teszem az ágyba, hogy altassam, Apa is minden éjjel legalább egyszer fenn van. Ma éjjel például 4 órától fél 8-ig semmit sem aludtunk, a végén már Apa altatott, én meg kínomban a konyhában kiteregettem a mosógépben hagyott ruhát, elraktam a mosogatógépben hagyott edényeket, WC-re mentem és hoztam fát a kályhában a tűzre, mert olyan még nem volt, hogy ő kelt, én meg aludtam, ha kelünk, mindketten kelünk. Így nagy nehezen 8 órakor mind a 3-an visszaaludtunk 10-ig. Apa a saját vállalkozása egyetlen alkalmazottja, egész nap dolgozik, de reggel rendszerint akkor kel, ha költik a kliensek, így van rá lehetősége, hogy aludjon reggel még valamennyit. Szó nélkül segít, van, hogy már ő veszi ki a kezemből a gyereket, ha látja, hogy nagyon nem boldogulok vele.
2010. márc. 5. 13:35
 27/45 anonim ***** válasza:
12,08-as vagyok.igaz az én párom nem kell fel hozzá,de nagyon büszke vagyok rá.odaadó és szerető apa,aki mindent megcsinál a fiával,biztosan fel is kelne hozzá éjjel de én ébredek,minek keltsem fel,hogy apa sír a gyerek.nem azért nem kell mert nem akar,vagy mert ez az én feladatom lenne.azért ezt ne vegyük egy kalap alá azokkal akik nem is akarnak.
2010. márc. 5. 13:41
 28/45 anonim ***** válasza:

A mi kislányunk 2 hetes. Én kelek hozzá, de ha kell segítség, akkor Apa egyből jön. Ha nagyon sír a kislányunk, akkor felkel, hogy mi a gond. Nem tette még szóvá, hogy felébresztettük, ha megkérdezem, hogy bírt-e aludni, akkor megmondja őszintén, hogy most nem, de nem szemrehányóan.

Ketten vállaltátok a babát, mond meg a párodnak:)

2010. márc. 5. 13:44
 29/45 anonim ***** válasza:
Bizony felkel! Ha esetleg mindketten felkelünk- visszaküld aludni :)
2010. márc. 5. 13:45
 30/45 anonim ***** válasza:

De jó itt a legtöbb anyukának!

A lányom 22 hónapos 1 ezem meg tudom számolni, hogy hány éjszakát aludt át a másik kezemen meg azt, hogy az apja hányszor kelt fel.

Amikor beteg a csajszi, apuka inkább másik szobába költözik, hogy kipihent legyen reggelre. Nekem meg már a t...köm tele van, mert nem tudom, hogy én mikor pihenhetek végre! Néha ha már hulla vagyok, akkor kirugdosom a férjemet az ágybó, de akkor másnap meg "szegény" olyan hulla fárdat! BRRRRRRRRRRRRRR Na most jól fel is húztam magam!!!!

2010. márc. 5. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!