Kinek a ferje/parja kel ejszaka a babahoz es kinek nem? (kerem olyanok valaszoljanak akinek a parja dolgozik is)
Koszonom a valaszokat! Eddig 19-bol 12 kel, 5 nem es 2 csak ha beteg. Szep az arany! Buszkek lehettek a parotokra, hogy O is meghozza az aldozatot, nem csak Ti:-))
Meg irjatok! Koszonom!!
Soha nem kelt fel a gyerekhez éjszaka, de én nem is vártam el. Az első 2 hónapban míg a kicsi többször is felkelt éjjel, külön szobában aludtunk, hogy ne zavarjuk.
Mindenki azt hitte, hogy én csak egy cicababa vagyok, és majd a kis szende férjem fog a gyerekkel többet törődni, hát nem így lett.
Mindenki csak hüledezik, mikor megtudják, hogy külön szobában voltunk az első időkben.
1 éves a kicsink.
A mi kislányunk 2 hetes. Én kelek hozzá, de ha kell segítség, akkor Apa egyből jön. Ha nagyon sír a kislányunk, akkor felkel, hogy mi a gond. Nem tette még szóvá, hogy felébresztettük, ha megkérdezem, hogy bírt-e aludni, akkor megmondja őszintén, hogy most nem, de nem szemrehányóan.
Ketten vállaltátok a babát, mond meg a párodnak:)
De jó itt a legtöbb anyukának!
A lányom 22 hónapos 1 ezem meg tudom számolni, hogy hány éjszakát aludt át a másik kezemen meg azt, hogy az apja hányszor kelt fel.
Amikor beteg a csajszi, apuka inkább másik szobába költözik, hogy kipihent legyen reggelre. Nekem meg már a t...köm tele van, mert nem tudom, hogy én mikor pihenhetek végre! Néha ha már hulla vagyok, akkor kirugdosom a férjemet az ágybó, de akkor másnap meg "szegény" olyan hulla fárdat! BRRRRRRRRRRRRRR Na most jól fel is húztam magam!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!