Más apuka is folyton dolgozik?
Az én férjem már a negyedik hete vidéken dolgozik. Hétfőn hajnalban megy és péntek éjfélkor érkezik. Szerinted?
Már én is nagyon kivagyok, de örüljünk, hogy van munka. Nem tudunk mit csinálni.
Az én párom hétfő hajnalban indul és péntek éjszaka érkezik haza.Van olyan hétvége amikor haza sem jön.Piszok nehéz de örülők hogy van meló.
Ja és 4 gyerekkel itthon tök egyedül, csak a nagyobb jár oviba.
Utolsó, le a kalappal!
Én is kitartok:)
volt, hogy napokig nem láttam a páromat, csak éjjel, mikor megébredtem arra, hogy horkol_:) Most épp nincs annyi munka, az irodája a házunk manzárdján, a fiam alig látja az apját, én is csak akkor, ha felmegyek hozzá az irodába és megkérdezem, hogy kér-e reggelit. Szóval, mikor itthon vagyunk, egy házban, akkor sem látom többet:S Nehéz így, néha besokallok. Terhes vagyok, a fiamat emelgetni már nem nagyon bírom, de fut a csikó, nem panaszkodhatok, a férjemet meg az nem boldogítja, hogy folyton rinyálok (így is azt csinálom:(). Most is már 10 óra (más időzóna), ő pedig még nincs itthon.
1 gyerekes, 30 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!