Más apuka is folyton dolgozik?
Az én párom is sokat dolgozik. Az esetek többségében az ország másik felén van napokig/hetekig. Rosszabb esetben hetekig külföldön, és úgy megy el ,hogy azt sem tudjuk mikor jön haza. A legrosszabb az volt, amikor nyáron 1 hónapig volt Irakban, és ez idő alatt 2x tudtunk csak beszélni telefonon. Ráadásul még tervezni sem tudunk nagyon, bár 2 kicsi mellett nem is igazán lehet. Múlt hétvégén pénteken ért haza, és pihenős volt szombattól hétfőig. Szombat délután telefonáltak neki, és vasárnap indultak a Fekete tengerhez dolgozni úgy, hogy legkésőbb pénteken itthon lesz. Csak egy kicsit csúszott a dolog, szerda éjjel ért haza. :( Azóta viszont itthon van! :)
Akármilyen közhelyesen hangzik is, örülünk neki, hogy van munkája, és meg is fizetik.
Az én párom reggel 6:30-kor indul és jóesetben este 9kor ér haza, de néha később. És majdnem minden hétvégén megy másodállásba is... :( Én itthon vagyok a 19 hónapos kislányommal, és a 6 hetes pocaklakónkkal.
Én is hiányolom mindig, de ez van! A pénz meg kell! :(
És persze így is hónap végén már nem nagyon marad pénz! :(
Akaratlanul is beleolvastam a témába...
Csak hogy lássátok a másik felét is a dolognak: A most nyolc éves fiamat egy évesen hagytam anyával és anyósékkal egyedül - az első szülinapot is 2 héttel hoztuk előre, hogy én is ott lehessek - úgy, hogy nem tudtuk, mikor jövök újra - munka angolhonban, "aranyásó" üzemmódban. 4 hónap múlva láttuk egymást újra...
Két év alatt 4× találkoztunk kb. 1-2 hétre, pénz lett elég, de...
Hazatértem után rendszereztük a már kinőtt holmikat és a szívem szakadt meg! Szinte semmit sem ismertem a viselt cipőcskékből, ingek, nadrágok, trikók garmadából!! Ekkor ismertem fel, hogy azért a megkeresett pénzért nagyon nagy árat fizettünk - mindhárman!!!
A lányunknál igyekeztünk ezt elkerülni - hetes-kéthetes turnus még belefért - és sokkal több öröme van mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!