Kinek a ferje/parja kel ejszaka a babahoz es kinek nem? (kerem olyanok valaszoljanak akinek a parja dolgozik is)
Sziasztok!
Csatlakozom a statisztikához egy "felkel"-lel!
Az első 3-4 héten kelt a baba éjjel. Egy szobában van a mi ágyunk és a kiságy. Én első neszre ébredek, férjem jó alvó, de minden este elmondta: ha gond van, keltsem! (Ha nagy szirénázás volt, magától ébredt, melkasára vette a babát - ott aludt a legjobban :) ). Utána, mikor felcserélte a kicsi az éjjelt/nappalt, az sima ügy volt, átmentem vele a másik szobába, apát hagytuk aludni.
Férjemnek korán kelő "klesszik" munkahelye van, de mos, főz, pelenkáz, hordoz...Aranyember! "A babát ketten vállaltuk, és neked most ez a munkád."
C
Szia!
Nekem nem kel a férjem, de nincs is rá szükség.Amíg kelt éjszaka enni a fiam, akkor sem sírt, csak egyet nyöszörgött, így fel sem ébredt rá.Egy pár hónapja 5-6 között kel enni, de a férjem észre sem veszi.Szóval azért nem kel fel hozzá, mert eddig nem volt rá szükség.
/Z/
Igen kel velünk.Hat hósak vagyunk, a mi szobánkban, sőt a mi ányunkban alszik ezért felkel ő is hozzá a elejétől.Ketten vállaltunk, akartuk.Az hogy ő elmegy dolgozni reggel, egy dolog, én sem a lábam lógatom(általában:-)Meg neki amúgy nincs megerőltető munkája.
Mostanában csak egyszer, max kétszer kel, de szopival alszik is vissza.Eleinte nehéz volt, sétálgatás vele fel és alá.
De ha apa beteg volt, és külön szobában aludt, akkor nem kelt fel hozzánk.
Javítottam az arányon akkor ugye?:-)
Sziasztok! Ujabb 11 valasz erkezett, ebbol 7 kel, 4 meg nem. Az osszes valasz kozul 2 morog, ha felebresztik, igy a nemleges valaszok azert vannak, mert nincs szukseg ebredesre, tehat anya valasztotta valoszinu igy, ahogy 12:08 is:-).
Ez nagyon jo arany!!:-))
16:26!
Semmi kozod hozza, hogy mit csinalok a statival. Ha nincs kisgyermeked, aki ejszaka ebred, akkor nincs mit keressel itt!
A tobbieknek koszonom, hogy ezeket leirtak!!
16:26
Ne itt kötözködj jó?Nekem spec. tetszik a téma, engem is érdekel.
Egyik előző válaszoló(akinél kel az apuka):-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!