Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek a ferje/parja kel...

Kinek a ferje/parja kel ejszaka a babahoz es kinek nem? (kerem olyanok valaszoljanak akinek a parja dolgozik is)

Figyelt kérdés
Szeretnem tudni aranyaban melyik a gyakoribb. A ferjem soha nem kelt a kisfiamhoz, most 8 honapos es beteg volt ejszaka, szinte vegig fent voltam vele, sokat nyuszogott. Ezert nem tudott a ferjem aludni rendesen es ki volt akadva, hogy O igy nem tud reggel dolgozni menni, nem fog tudni odafigyelni a munkajara. Erre en mondtam, hogy 8 honapja ez az elso, ki fogja birni, mas apuka redszeresen kel a gyermekehez, pedig ok is jarnak dolgozni. Erre azt mondta, hogy nem hiszi.
2010. márc. 5. 11:47
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakozom a statisztikához egy "felkel"-lel!

Az első 3-4 héten kelt a baba éjjel. Egy szobában van a mi ágyunk és a kiságy. Én első neszre ébredek, férjem jó alvó, de minden este elmondta: ha gond van, keltsem! (Ha nagy szirénázás volt, magától ébredt, melkasára vette a babát - ott aludt a legjobban :) ). Utána, mikor felcserélte a kicsi az éjjelt/nappalt, az sima ügy volt, átmentem vele a másik szobába, apát hagytuk aludni.

Férjemnek korán kelő "klesszik" munkahelye van, de mos, főz, pelenkáz, hordoz...Aranyember! "A babát ketten vállaltuk, és neked most ez a munkád."

C

2010. márc. 5. 14:03
 32/45 anonim ***** válasza:
Mindhárom gyereknél mindig mindketten ébren vagyunk, ha éjjel van valami gond, láz, hányás, köhögés. A párom minden reggel 6-kor kel. Neki is fárasztó volt néha, de mindig felébred Ő is, ha valami probléma van.
2010. márc. 5. 14:04
 33/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem kel a férjem, de nincs is rá szükség.Amíg kelt éjszaka enni a fiam, akkor sem sírt, csak egyet nyöszörgött, így fel sem ébredt rá.Egy pár hónapja 5-6 között kel enni, de a férjem észre sem veszi.Szóval azért nem kel fel hozzá, mert eddig nem volt rá szükség.

/Z/

2010. márc. 5. 14:16
 34/45 anonim ***** válasza:

Igen kel velünk.Hat hósak vagyunk, a mi szobánkban, sőt a mi ányunkban alszik ezért felkel ő is hozzá a elejétől.Ketten vállaltunk, akartuk.Az hogy ő elmegy dolgozni reggel, egy dolog, én sem a lábam lógatom(általában:-)Meg neki amúgy nincs megerőltető munkája.

Mostanában csak egyszer, max kétszer kel, de szopival alszik is vissza.Eleinte nehéz volt, sétálgatás vele fel és alá.

De ha apa beteg volt, és külön szobában aludt, akkor nem kelt fel hozzánk.

Javítottam az arányon akkor ugye?:-)

2010. márc. 5. 14:52
 35/45 anonim ***** válasza:
Nálunk 2 gyerkőc van és soha egyikhez sem kelt fel. De nem csak hogy nem kel fel, hanem fel sem ébred és észre sem veszi hogy én mondjuk 5x-6x mentm át éjjel a gyerekekhez. Ha meg már nagyon kivagyok és felkeltem éjszaka akkor dühöng hogy ő milyen fáradt lesz így és hogy fog menni dolgozni el van szúrva az egész napja. ebből tanulva inkább hagyom és marad rám az éjszakázás.
2010. márc. 5. 15:09
 36/45 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ujabb 11 valasz erkezett, ebbol 7 kel, 4 meg nem. Az osszes valasz kozul 2 morog, ha felebresztik, igy a nemleges valaszok azert vannak, mert nincs szukseg ebredesre, tehat anya valasztotta valoszinu igy, ahogy 12:08 is:-).

Ez nagyon jo arany!!:-))

2010. márc. 5. 15:35
 37/45 anonim ***** válasza:
Nálunk is dolgozik apu, két munkahelye is van. Ha a picur nyöszörög, egyből ugrik érte, megpuszilgatja, odaadja nekem és alszik tovább. Volt olyan is amikor elaludtam a picurral akkor ő vitte vissza a kiságyába is. Szóval még egy apuka aki felkel az ő kis hercegnőjéhez!
2010. márc. 5. 16:06
 38/45 anonim ***** válasza:
0%
és mit csinálsz a statisztikával?apa orra alá dugod?vagy este megbeszéled vele?gondolod lesz eredménye,vagy csak a magad igazát szeretnéd?egyébként az apukák többsége nem ébred fel,teljesen mindegy itt akik válaszolnak mit írnak.volt már ilyen jellegű kérdés,ott meg pont az ellentéte jött ki,érdekes,és szerintem nem is igazi.
2010. márc. 5. 16:26
 39/45 A kérdező kommentje:

16:26!

Semmi kozod hozza, hogy mit csinalok a statival. Ha nincs kisgyermeked, aki ejszaka ebred, akkor nincs mit keressel itt!

A tobbieknek koszonom, hogy ezeket leirtak!!

2010. márc. 5. 16:47
 40/45 anonim ***** válasza:

16:26

Ne itt kötözködj jó?Nekem spec. tetszik a téma, engem is érdekel.

Egyik előző válaszoló(akinél kel az apuka):-)

2010. márc. 5. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!