Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek a ferje/parja kel...

Kinek a ferje/parja kel ejszaka a babahoz es kinek nem? (kerem olyanok valaszoljanak akinek a parja dolgozik is)

Figyelt kérdés
Szeretnem tudni aranyaban melyik a gyakoribb. A ferjem soha nem kelt a kisfiamhoz, most 8 honapos es beteg volt ejszaka, szinte vegig fent voltam vele, sokat nyuszogott. Ezert nem tudott a ferjem aludni rendesen es ki volt akadva, hogy O igy nem tud reggel dolgozni menni, nem fog tudni odafigyelni a munkajara. Erre en mondtam, hogy 8 honapja ez az elso, ki fogja birni, mas apuka redszeresen kel a gyermekehez, pedig ok is jarnak dolgozni. Erre azt mondta, hogy nem hiszi.
2010. márc. 5. 11:47
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem rendszeresen kel, sőt néha ő van fel többet, de mondjuk neki elég kötetlen a munkaideje, de ha reggel mennie kell, akkor is felkel hozzá, pedig fiam 2-3-szor felvan, és sokszor nehezen alszik vissza, tologatni, ringatni kell.
2010. márc. 5. 11:49
 2/45 anonim ***** válasza:
21 hónap alatt egyszer sem kelt fel még.
2010. márc. 5. 11:49
 3/45 anonim ***** válasza:
Nekünk kelt, bár nagyon nekünk sem volt szükség rá, de sokszor ő megy oda. nappal dolgozik, legalább ilyenkor megsimogathatja, visszaaltathatja. Olyan nem volt, hogy egész éjjel fent lettünk volna, de volt, hogy álmosan ment. Mondjuk ő amúgy sem nagy alvó( mármint Apuka) Amikor beteg volt, nem kérdés, hogy ott van, és segít. Pedig ő vezet sokat, járja az országot, de akkor sem gond. Ne hagyd magad.
2010. márc. 5. 11:52
 4/45 anonim ***** válasza:

Szia

Én párom reggel 6kor kel,bármikor felébredt a gyerekre és én még aludtam akkor mindig "lerendezte". Szóval aki előbb felébred az megy át hozzá,soha nem ébresztett vagy hagyta tovább sírni hátha felébredek és átmegyek.

2010. márc. 5. 11:52
 5/45 anonim ***** válasza:
100%

10 hónapos a fiunk, általában négyig én kelek hozzá, négytől ő. csak így alakult, mert én hamarabb felébredek hajnalban, ő meg reggel. nálunk természetes, hogy mindketten kelünk, vagy ha beteg, mindketten ott vagyunk neki. dolgozik ő is, dehát felnőtt ember, megoldja. én is megoldom, pedig én is "dolgozom": gyereket nevelek. ahhoz is kell koncentráció, türelem, odafigyelés. de még mennyi.

biztos jön a lepontozás, de amikor beszéltünk még csak a gyerekvállalásról, én azt mondtam, hogy nagyon szeretnék babát, de nem magamnak. nem azért, hogy legyen egy kis állatkám, de én pucolom az almát és én adok neki enni. a gyerek közös. mindkettőnk vállalása és felelőssége. ő is így gondolta, mai napig így is cselekszünk mindketten. máshogy nem vállaltam volna.

2010. márc. 5. 11:54
 6/45 anonim ***** válasza:
Apa végig alussza az éjszakát,nem is tudja hányszor ébred fel a pici,esetleg ha nagyon sir.Mindig 7-re megy dolgozni,soha nem tett megjegyzést.Ha beteg és fent vagyunk egész éjjel akkor ő is virraszt,pedig a babám ilyenkor csak engem akar.Ha orvoshoz kell vinni,mindig jönni akar velünk,szabadnapot kér,vagy elkéreckedik.
2010. márc. 5. 11:56
 7/45 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat! Eddig 6-bol 4-en kelnek:-) De az otodik is, ha beteg a pici:-)
2010. márc. 5. 12:01
 8/45 A kérdező kommentje:
Varom a tovabbiakban is a valaszokat! Koszonom!!
2010. márc. 5. 12:02
 9/45 anonim ***** válasza:
Nálunk apának rossza füle, tehát nem ébred fel rá, alapból én kelek, de ha fáradt vagyok és megbököm, akkor ő is szívesen kel, többször mondta, hogy bátran szóljak, nem gond. Mondjuk olyan 20 %-ban kérem meg, mert ha felkelek az éjszaka közepén, akkor nekem min. 1 óra a visszaalvás, neki meg 0 perc. Ezért szoktam megkérni.
2010. márc. 5. 12:04
 10/45 anonim ***** válasza:
Hát nálunk az elején én keltem mindig. Aztán kipurcantam, mert nagyon nehezen tudtam visszaaludni. Volt olyan, hogy a következő ébredéséig a kislányomnak el sem tudtam aludni. Aztán apa átvette. Ez volt a praktikus megoldás, mert apa 2 perc alatt visszaalszik. Úgyhogy kb fél évig Ő ugrált éjszakánként. És oda volt a büszkeségtől hogy kislányunk úgy kelt fel hogy Apa!Apa! Most már szerencsére senki sem kel fel éjszaka. Alvás van :) Másfél éves a kisasszony. Ja és apa dolgozik minden nap 6-14.30-ig.
2010. márc. 5. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!