Kinek a ferje/parja kel ejszaka a babahoz es kinek nem? (kerem olyanok valaszoljanak akinek a parja dolgozik is)
az estetek nagy többségében én kelek, de csak azért, mert a férjem jó alvó, én minden neszre riadok azonnal:)
Ha beteg volt a gyerek, és már nagyon kivoltam, volt, h arra ébredtem, h sétálnak a szobában, tehát felkel, ha hallja.
Olyan még sosem volt, h egy átbőgött éjszaka után panaszkodott volna a férjem, h nem tudott aludni, ő is tisztában van vele, h én sem alszom napközben, nekem is felelősségteljes a munkám, a kicsinkre vigyázok, ellátom a háztartást stb.
Szia! Nálunk is csak én kelek. Panasz sosincs, csak azt mondja, őt nem zavarja a sírás:S Én meg amúgy is felkelek minden neszre...
15 hónapos a lányka, és még nem volt egy átaludt éjszakánk...
Szia!Az én férjem felkel hozzá, pedig 5-kor indul dolgozni.Amikor pár hetes volt, akkor felváltva ringattuk éjszaka.Pedig akkor is járt dolgozni.
És szeretne még egy kistesót is.Én nem igazán. Dehát annyit játszik a babával, és annyira szereti, hogy nagyon gondolkozom a dolgon.
Nálunk mindig a férjem kel fel éjjel a babánkhoz, mivel én olyan mélyen alszok, hogy mellettem bombát lehetne robbantani. Az első hónapban szopizott csak éjjel, utána már átaludta az éjszakát, egészen 1 éves koráig.
Most 15 hónapos, egyszer ébred éjjel, akkor a férjem átmegy érte, és áthozza a mi ágyunkba. Este 8-tól kb éjjel 2-3-ig a saját ágyában alszik, aztán nálunk, de mindig a férjem megy érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!