Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek a ferje/parja kel...

Kinek a ferje/parja kel ejszaka a babahoz es kinek nem? (kerem olyanok valaszoljanak akinek a parja dolgozik is)

Figyelt kérdés
Szeretnem tudni aranyaban melyik a gyakoribb. A ferjem soha nem kelt a kisfiamhoz, most 8 honapos es beteg volt ejszaka, szinte vegig fent voltam vele, sokat nyuszogott. Ezert nem tudott a ferjem aludni rendesen es ki volt akadva, hogy O igy nem tud reggel dolgozni menni, nem fog tudni odafigyelni a munkajara. Erre en mondtam, hogy 8 honapja ez az elso, ki fogja birni, mas apuka redszeresen kel a gyermekehez, pedig ok is jarnak dolgozni. Erre azt mondta, hogy nem hiszi.
2010. márc. 5. 11:47
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
14 hónapos,és még sosem kelt hozzá éjjel,de én ezt nem is várom.4-kor kel és délután jön,egész nap talpon van,én meg ha nagyon fáradt vagyok akkor lefekszem vele aludni délután.én nem várom el a férjemtől,de nem is ébred fel rá,fáradt és olyan jó alvókája van,hogy a legnagyobb üvöltést is végig alussza.de megjegyzem,ha úgy jönne ki,hogy valami miatt felébredne a gyereksírásra,és nem aludna ki magát,ezt ő sosem jegyezné meg.ezt vállalta ő is.sose méltatlankodna.
2010. márc. 5. 12:08
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

az estetek nagy többségében én kelek, de csak azért, mert a férjem jó alvó, én minden neszre riadok azonnal:)

Ha beteg volt a gyerek, és már nagyon kivoltam, volt, h arra ébredtem, h sétálnak a szobában, tehát felkel, ha hallja.

Olyan még sosem volt, h egy átbőgött éjszaka után panaszkodott volna a férjem, h nem tudott aludni, ő is tisztában van vele, h én sem alszom napközben, nekem is felelősségteljes a munkám, a kicsinkre vigyázok, ellátom a háztartást stb.

2010. márc. 5. 12:10
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
18 hónapos a lányom és mindig én kelek fel hozzá! Igaz, még szopik. De: a 3 nagyhoz is én keltem. Az én férjem is dolgozik. Nappal, ha teheti, sokat foglalkozik velük, de az éjszaka az enyém :)) Engem nem zavar, bőven kibírom. Az eszembe se jutott, hogy őt ébresszem, ha sír a gyerek... egyébként általában észre se veszi, én meg úgse tudnék aludni,amíg meg nem nyugszik...kettőnknek meg minek kellene virrasztani???
2010. márc. 5. 12:21
 14/45 anonim ***** válasza:
Nálunk első perctől kel Apuci is velünk. A nyüsszögésre, vagy csak mocorgásra ő hamarabb felébred, mint én mert ő éberebben alszik. Ha éhes, akkor ébreszt engem, míg eszik, addig ébren van velünk, mert nagyon nehezen jön a büfi és abban segít nekem. Az elején még a pelenka miatt is ébresztett, de mióta tud ő is pelenkázni, azóta azt már kicseréli önállóan. Pedig 5kor kel, mert másik városban dolgozik és este 5-6 óránál hamarabb soha nem ér haza, csak később.
2010. márc. 5. 12:31
 15/45 anonim ***** válasza:
Igaz,nálunk nem igazán kellett/kell kelni éjszaka(Nekem sem,hál'isten.Kivéve míg szopizott,de ahhoz ő nem kellett),de amikor belázasodott,felkeltettem én,hogy segítsen lázatmérni stb.Ha meg meghallja,hogy valami nem jó,ő is felkel és megkérdi kell-e segítség.Ha nem,visszaalszik.Sosem morgott,hogy nem tud aludni.
2010. márc. 5. 12:33
 16/45 anonim ***** válasza:
12:33-as vagyok,16 hónapos a lányunk
2010. márc. 5. 12:34
 17/45 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk is csak én kelek. Panasz sosincs, csak azt mondja, őt nem zavarja a sírás:S Én meg amúgy is felkelek minden neszre...

15 hónapos a lányka, és még nem volt egy átaludt éjszakánk...

2010. márc. 5. 12:45
 18/45 anonim ***** válasza:

Szia!Az én férjem felkel hozzá, pedig 5-kor indul dolgozni.Amikor pár hetes volt, akkor felváltva ringattuk éjszaka.Pedig akkor is járt dolgozni.

És szeretne még egy kistesót is.Én nem igazán. Dehát annyit játszik a babával, és annyira szereti, hogy nagyon gondolkozom a dolgon.

2010. márc. 5. 12:49
 19/45 anonim ***** válasza:
Természetesen felkel, ha szükséges. Dolgozik ő is, de én sem a s...em vakargatom, és pihenek egész nap, főleg mert a babánk hasfájós, és napközben nem igen alszik, és sokat van kézben. Azt szokta mondani, hogy én akkor eszem, vagy megyek a vécére, amikor lehet, nem amikor kell. Neki a munkahelyén legalább ezeket lehet... :))
2010. márc. 5. 12:50
 20/45 anonim ***** válasza:

Nálunk mindig a férjem kel fel éjjel a babánkhoz, mivel én olyan mélyen alszok, hogy mellettem bombát lehetne robbantani. Az első hónapban szopizott csak éjjel, utána már átaludta az éjszakát, egészen 1 éves koráig.

Most 15 hónapos, egyszer ébred éjjel, akkor a férjem átmegy érte, és áthozza a mi ágyunkba. Este 8-tól kb éjjel 2-3-ig a saját ágyában alszik, aztán nálunk, de mindig a férjem megy érte.

2010. márc. 5. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!