Sértő-e egy anyának azt mondani, hogy a gyermeke nem szép?
Figyelt kérdés
Akár szép a baba, akár nem, nyilván ez egy szubjektív dolog. de van itt egy kérdés, aminél a válaszadók kicsit hajbakaptak, és elgondolkodtam, kinek van igaza. Az anyuka kikérte magának, de nem volt sértő a stílusa szerintem. Mert az egyik válaszoló nagyon bunkón tálalta a véleményét. Aztán másvalaki azt az anyukát oltotta le, hogy hogy meri kikérni magának, ha valaki nem látja szépnek a gyerekét.
Szerintem sértő, olyan, mintha azt mondanád valakinek, hogy a feleséged nem szép, vagy de ronda a férjed pofája vagy mittudomén. Mi a véleményetek erről?
2010. márc. 1. 20:54
41/41 anonim válasza:
A belinkelt képek a másik kérdésnél már nem működnek, így nem tudom, mennyi látszott a kicsiből. Elég gonosz dolog azzal traktálni az anyukát, hogy a gyermeke nem szép; mindazonáltal nem kellene egy nyílt fórumon mutogatni a babádat, akár szép, akár nem. Az internet veszélyes terep, ami ide egyszer felkerül, azt többé a jóisten sem távolíthatja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!