Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sértő-e egy anyának azt...

Sértő-e egy anyának azt mondani, hogy a gyermeke nem szép?

Figyelt kérdés

Akár szép a baba, akár nem, nyilván ez egy szubjektív dolog. de van itt egy kérdés, aminél a válaszadók kicsit hajbakaptak, és elgondolkodtam, kinek van igaza. Az anyuka kikérte magának, de nem volt sértő a stílusa szerintem. Mert az egyik válaszoló nagyon bunkón tálalta a véleményét. Aztán másvalaki azt az anyukát oltotta le, hogy hogy meri kikérni magának, ha valaki nem látja szépnek a gyerekét.

Szerintem sértő, olyan, mintha azt mondanád valakinek, hogy a feleséged nem szép, vagy de ronda a férjed pofája vagy mittudomén. Mi a véleményetek erről?

2010. márc. 1. 20:54
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy sértő, és bunkóság is.Én sok babát látok (nem szépnek) babásan aranyosnak, viszont a férjem többször említi itthon, hogy:szerinte a védőben, kórházban, boltban, x ember babája egyáltalán nem volt szép.Sőt!Szerinte csúnya volt.Hát én ezért eléggé leteremtem.Minden anyának a saját babája a legszebb.Lehet, hogy az én babám másnak nem tetszik.Soha nem szabad még célzást sem tenni rá, ha nem találja valaki másét szépnek.Igenis kell pár dicsérő szót mondani, mert minden anyának jólesik.
2010. márc. 1. 21:21
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
21:21-es vagyok.Én nem találkoztam itt az eseteddel.Nagyon sajnálom, hogy ez történt:(
2010. márc. 1. 21:24
 13/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. Igazából nem is ez a tény küldött padlóra, mert bunkók vannak. De az, hogy ezek után egy harmadik személy közölje velem, hogy én micsoda paraszt vagyok, mert ki merem kérni magamnak, és hogy szegénységi bizonyítványt állítok ki magamról... ez kiverte a biztosítékot. Ezek szerint tűrjek némán, hogy a gyerekemet "lekvazimódózzák"?
2010. márc. 1. 21:26
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam a babádról a képet és szerintem nagyon szép,bár igaz hogy vannak nem kifejezetten szép babák,de az anyukájuknak gondolom akkor is ők a legszebbek.
2010. márc. 1. 21:28
 15/41 anonim ***** válasza:
68%
Nagyhajú babák anyukái! Linkelnétek? :-)
2010. márc. 1. 21:30
 16/41 anonim ***** válasza:
84%

bocs az offért..

Belinkelnétek azt a kérdést?

2010. márc. 1. 21:33
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
21:30-as vagyok,ez a kérdés az,nem tudom miért nem linkelte be rendesen.
2010. márc. 1. 21:35
 18/41 anonim ***** válasza:
2010. márc. 1. 21:35
 19/41 anonim ***** válasza:
83%
Nagyhajú babák anyukái! Linkelnétek? :-)
2010. márc. 1. 21:36
 20/41 A kérdező kommentje:

Én már töröltettem a linkjeim, és törölve van az a válasz is, amire ezt írtam:

Én vagyok a tegnapi állítólagos csúnya gyerek anyukája. Nem érdekel, ki mt mond, mert nekünk ő a legszebb. A különbség köztem meg egyesek között az, hogy én SOHA nem sértenék meg egy anyát sem ilyennel, még akkor sem, ha az ő babája lenne a legcsúfabb baba a a földkerekségen. Szóval elég nagy taplók járnak ide! Arc nélkül könnyű bunkóskodni. Persze egyik se linkelt az ő sokkal szebb gyerekéről. Ja mert az egyik még nem szült. Hát remélem, nem is fog!

Az utolsó mondat csak úgy értelmezhető, ha ott lenne a válasz, amie írtam, hogy azért nem mer szülni, mert fél hogy olyan ronda lesz a babája, mint az enyém.

2010. márc. 1. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!