Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sértő-e egy anyának azt...

Sértő-e egy anyának azt mondani, hogy a gyermeke nem szép?

Figyelt kérdés

Akár szép a baba, akár nem, nyilván ez egy szubjektív dolog. de van itt egy kérdés, aminél a válaszadók kicsit hajbakaptak, és elgondolkodtam, kinek van igaza. Az anyuka kikérte magának, de nem volt sértő a stílusa szerintem. Mert az egyik válaszoló nagyon bunkón tálalta a véleményét. Aztán másvalaki azt az anyukát oltotta le, hogy hogy meri kikérni magának, ha valaki nem látja szépnek a gyerekét.

Szerintem sértő, olyan, mintha azt mondanád valakinek, hogy a feleséged nem szép, vagy de ronda a férjed pofája vagy mittudomén. Mi a véleményetek erről?

2010. márc. 1. 20:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Én olvastam az említett topikot és reagáltam is a bunkó beszólásra. :( Komolyan mondom az én szívem is elszorult. Egy Anyának kegyetlenség ilyet mondani!!

Egyébként meg nekem kifejezetten tetszik a kis "manószemű" ;) Nagyon szép azon a képen!! :)

2010. márc. 1. 22:17
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

SAJNÁLOM!

Melyik a te babád én nem értem a kérdező v. a másik link amikor az anyuka a kezében fogja a babát?

2010. márc. 1. 22:24
 33/41 A kérdező kommentje:

Én az anyukás vagyok.

Mindenkinek köszönöm a választ. Már egy kicsit megnyugodtam.

2010. márc. 1. 22:26
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nyugodj is meg !

Én már egész este bőgtem, rossz napom volt, bunkó válaszokat kaptam 2 ártatlan ctg-s kérdésemre (kiv. utolsó válaszolók),a Te kérdésed is megríkatott és a férjem azzal jött haza, hogy a kolleganője a 8 hónapos magzatát elveszítette. Ez betette a kaput :(((((((((((((

Kár foglalkozni ezekkel az "emberekkel", gyönyörűszép, egészséges kislányod van, az embernek a gyereke a legnagyobb kincse, boldogsága.

üdv: egy "szöszhajú" kicsifiú anyuja :)

2010. márc. 1. 22:38
 35/41 anonim ***** válasza:
77%

KÖSZI

elsö fényképen hasal és kicsit fintorog ,szerinem csak azt látta a köcsög,de az apuka kezébe és a piros labdával igen is jó látni hogy gyönyörű a fiúcska .Igazi fiús arca van.Nekem mosolyt csalt az arcomra a kép.

Tudod pont ezért nem teszek az iwiw-re képet mert más szem máshogy lát minket.Én azt gondolom hogy a legelönyösebb képet mutatom magamrol és a kukkolo nem így látja.Ilyesmi eset lehet a tied amitől én pont tartoszkodok.Iwiw-en jól kibeszélnek az ismerösök körbe-körbe küldik a fényképeket és még le is tölthetik.Nekem ezért nincs.

2010. márc. 1. 22:43
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem kislány volt?Én úgy emlékszem.
2010. márc. 1. 22:47
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök édes a kislányod! Semmi olyat nem látok benne, amire azt mondhatnám (vagyis inkább gondolhatnám), h húhaaaa.... Nagyon édes! Legyél rá büszke, és tojjál le mindenkit nagy ívben, aki vmi rosszat is mondana. És itt látod más anyucik is megerősítettek, h gyönyörű.

Az én kisfiamra is mondták már, h eláll a füle.... Na és? Az apukájának, nagybátyjának, nagyapjának is....még szép, h az én kisfiamnak is eláll. :)))))Így imádom és kész!!! Remélem jobb kedved lett és nem foglalkozol az "olyanokkal" :))))))))

*V*

2010. márc. 1. 22:51
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem értem az embereket miért kell sértegetni, bántani másokat! Nem is nagyon szoktam már ide a babásba írogatni! Ne törődj az ilyenekkel ezek így élveznek. Boldogtalan unatkozó senkik!!

Üdv!

Judit

2010. márc. 2. 07:18
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj,de nem értelek.Te tudod hogy szép a babád,más is tudja,elhiszem hogy rosszul esett,de értsd meg ezen az oldalon,meg sok helyen máshol is,a kérdezők-válaszolók igen nagy százaléka nem normális!Ebben élik ki magukat...Ugye azt csak rosszul értelmezem hogy ez miatt bárhonnan levetted a babád képét??
2010. márc. 2. 07:25
 40/41 anonim ***** válasza:
Igen, sértő... Főleg, mivel a szépség nagyon szubjektív dolog. Egyébként is simán lehetséges, hogy a gyermek nem csúnya, hanem egész egyszerűen egyedi az arca.
2013. jan. 29. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!