Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sértő-e egy anyának azt...

Sértő-e egy anyának azt mondani, hogy a gyermeke nem szép?

Figyelt kérdés

Akár szép a baba, akár nem, nyilván ez egy szubjektív dolog. de van itt egy kérdés, aminél a válaszadók kicsit hajbakaptak, és elgondolkodtam, kinek van igaza. Az anyuka kikérte magának, de nem volt sértő a stílusa szerintem. Mert az egyik válaszoló nagyon bunkón tálalta a véleményét. Aztán másvalaki azt az anyukát oltotta le, hogy hogy meri kikérni magának, ha valaki nem látja szépnek a gyerekét.

Szerintem sértő, olyan, mintha azt mondanád valakinek, hogy a feleséged nem szép, vagy de ronda a férjed pofája vagy mittudomén. Mi a véleményetek erről?

2010. márc. 1. 20:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

21:33-as vagyok!!

Nagyon aranyos a babák akiknek a képe még ott volt!! Soha egy babára nem mondanám hogy ronda :) Minden baba szép:) és ne is foglalkozz vele...

de sajnálom hogy ilyen anyukák vannak..

még annyit, meg nem tetszik valakinek, akkor inkább ne is válaszoljon rá..szerintem

@

2010. márc. 1. 21:46
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Teljesen egyetertek veled.

Ne is hagyd magad.Az en babamra is mondtak h ki all a fule.

Na es?Pont az teszi olyan edesse amilyen.

Egy anyukanak mindig a sajat gyermeke a legszebb.

De masera azt mondani h csunya vagy ronda a legnagyobb bunkosag es tapintatlansag.Es aki ilyet mond egy buta,otromba es hulye ember.Es valaszt se erdemel.

Megtudnam tepni az ilyen mamlaszt....

2010. márc. 1. 21:47
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Ronda,gonosz, buta ember ír ilyet. Az még hagyján, hogy azt írja, nem szép egy baba, de ismeretlenül bántani egy anyukát, és azt írni,amit ő, olyan szívtelenségre vall, hogycsakna.

aki meg még téged bánt,amiért megvéded magad, az meg menjen a fenébe.

2010. márc. 1. 21:48
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

21:21-es vagyok.Megnéztem, olvastam.Először nem volt tiszta, a töröltek miatt, de már kiigazodtam a dolgokon.Sógornőm mesélte, hogy a várandós barátnőjével sétált a múltkor, aki minden babára megjegyzést tett útközben:Remélem nekem nem ilyen tojásfejű lesz.Ha ilyen down kóros lesz, ott hagyom a kórházban.Meg hasonlók.

Milyen anya lesz az ilyenekből?Hogy mondhat egy kismama akár hasonló mondatokat is?Szégyen.Na, az ilyeneknek nem való gyerek.

A Te babád igenis szép:)Ha nem lenne az, akkor most kerültem volna ezt a mondatot.

Jó éjszakát!Megyek az én szép babámhoz aludni.

2010. márc. 1. 21:49
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
gyönyörű a babád.főleg azon a mosolygós képen:)és ne törődj másokkal.szép és kész
2010. márc. 1. 21:56
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon aranyos a babád!Szép kislány!Milyen nagy haja van!:-))A lányom már 1 éves, de még csak most van növőben neki.

A kérdésedre: igen sértő!DE ha valaki ilyet mond egy anyának, az saját magát minősíti le.Ha valaki ilyet mondana a lányomra, egyszerűen nem nézném normálisnak.

Ahogy már írták, a szépség szudjaktív dolog.Ne mérgelődj ezen, nem ér annyit, sajnos ilyen emberek mindig lesznek.

Egyszerűen ne reagálj rá.Örömet szerez neki, ha a saját problémáját máson töltheti ki.Szánalmas!

Üdv: és sok boldogságot a babához!

2010. márc. 1. 22:00
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Tündéri baba, aki mást mond, abból az irigység, és a tömény rosszindulat beszél! Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, elég büntetés neki, hogy ilyen sivár a lelkivilága!
2010. márc. 1. 22:02
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép babád van, és csodaszép haja van neki. Légy rá büszke és ne törődj a mások véleményével!
2010. márc. 1. 22:06
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Elsírtam magam. Gyönyörű babád van, és mit nem adnék érte, ha egyszer nekem is lehetne egy ilyenem!

Bunkó emberek mindig vannak, igazából le sem merem ide írni, mit szólt be a minap az egyik diákom. Tedd magad túl rajta valahogy!

2010. márc. 1. 22:07
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Először is nagyon édes a kisbabád! Másodszor számomra sem minden gyerek szép, de soha az életben nem modtam még senki gyerekére h ronda v. hasonlók. Ha nem olyan szép (ami persze relatív), akkor azt szoktam mondani, hogy de helyes, vagy de jó fej babuci :) És ennyi. Nem kell ömlengeni de megbántani sem szabad senkit. Főleg nem egy édesanyát akinek az ő saját gyermeke a legcsodálatosabb a világon. És ez így is van rendjén.

Ne szomorkodj és ne foglalkozz ilyenekkel. Élvezd az anyaság minden pillanatát! Minden jót!

Egy színtén nagy hajú kislány anyukája.

2010. márc. 1. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!