Sértő-e egy anyának azt mondani, hogy a gyermeke nem szép?
Akár szép a baba, akár nem, nyilván ez egy szubjektív dolog. de van itt egy kérdés, aminél a válaszadók kicsit hajbakaptak, és elgondolkodtam, kinek van igaza. Az anyuka kikérte magának, de nem volt sértő a stílusa szerintem. Mert az egyik válaszoló nagyon bunkón tálalta a véleményét. Aztán másvalaki azt az anyukát oltotta le, hogy hogy meri kikérni magának, ha valaki nem látja szépnek a gyerekét.
Szerintem sértő, olyan, mintha azt mondanád valakinek, hogy a feleséged nem szép, vagy de ronda a férjed pofája vagy mittudomén. Mi a véleményetek erről?
Szerintem egy babára azt mondani, hogy nem szép, akkor is szívbe markoló az anyukának, ha a baba tényleg nem az. Hiszen neki ő a legszebb a világon. Én soha nem szólnék le egy nem túl szép babát, hiába gondolom én, hogy nem szép, pláne, mert a szépség nagyon szubjektív, ami nekem az, nem biztos, hogy másnak is. Ha valaki az én fiamra mondaná, hogy csúnya, megszakadna a szívem. Ezért az általam nem szépnek tartott babákra is inkább a de édes-t használom, mert minden baba nagyon édes. Amelyik tetszik, arra meg a de gyönyörűt. Olvastam a hajbakapós kérdést, és biztos le leszek szólva, de szerintem minimális intelligencia kérdése az egész. Minek bántani egy anyukát, amikor úgyis azonnal megvédi a kicsikéjét, akár veszekedés árán is?
ҝ
Ha valaki ilyet mond,az jobban fáj az anyukának,mint bármi a világon.Ha nem is tetszik a baba külsőre,tartsa meg magának,igazán nem szép bántani ezeket az épp világra pottyant kis embereket,ők mosolyognak a csúnyább,vagy gonoszabb emberekre is,őket egyszerűen nem ér bántani.
Én ott helyben elsírnám magam,ha valaki ilyet mondana.(ahelyett,hogy kikaparnám a szemét)
Jajj, a sértő enyhe kifejezés.
A férjemmel régebben poénkodtunk itthon egy babán - neten láttuk (kicsit furán állt a szája), de még az után is szörnyen éreztem magam. Még most is :S
hA vkinek nem tetszik a másik gyereke, akkor tartsa meg magának a véleményét.
*L*
Most már bevallom nektek: én vagyok a lecsúnyázott baba anyukája. Az egyik válaszoló azt írta konkrétan, hogy ő ezért nem mer szülni, mert attól fél, hogy az ő gyereke is ilyen ronda lesz, mint az enyém. Én erre azt írtam, hogy hát az ilyen remélem nemis fog szülni. És ezek után még én vagyok a bunkó :(
Miért kell itt egymást bántani? Főleg, hogy itt a legdrágább kincsedet adod ki idegeneknek, h aképet linkelsz a gyermekedről. Tanulság: soha többet. :((
Így is egyetértetek velem?
Én maximálisan egyetértek veled!
Hogy lehet egy gyereket lecsúnyázni?
Főleg az édesanyjának!
Én nem tudom, melyik kérdés volt az, nem találkoztam vele, de még így is összeszorult a szívem, ha belegondolok, hogy azzal "mentek neked", hogy csúnya a gyerkőcöd!
Tudod, az eszéhez kell érteni az ilyen k..csögnek!
Ne foglalkozz vele!
Neked mindenképpen ő a legszebb, és legtökéletesebb a világon, és csak EZ számít!
Továbbra is egyetértek veled:)
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!