Mikor húzódik már vissza szülés után a hasam? Pedig előtte szép lapos kockás hasam volt. Azt mondják a 6. hétre lesz végleges. Tehát már olyan marad, amilyen a 6. héten lesz. És még mindig nagyon látszik a linea nigra (csík) is.
Hüvelyi szülés után is kb. 9 hónap, mire a végeleges állapotát eléri a has (persze a méh már előbb összehúzódik, de vannak szalagok is meg stb.) Császárnál én úgy tudom, rosszabbak a kondíciók, mert ott a vágás.
Szerintem mindenképp legyél türelemmel.
Én nagyon sovány lettem, de a szövetek és a bőr egy kicsit lazább lett még így is. A második gyerek után meg pláne. És ha eszem, akkor jobban "tágul", tehát estére mindig van egy kis poci.
Az ember szülés után sosem lesz olyan mint előtte, átalakul a test (nekem a csontozatom is), de ettől még lehet csinos, csak más lesz az alakja!
Dehogy a 6.hétre, ezt ki mondta???
Ha szép lapos hasad volt, akkor most is olyan lesz, még 1-2 hónap. Lassan elkezdhetsz tornázni, hidd el, szép hasad lesz.
Én kettőt szültem, szép a hasam, nincs vele semmi gond. Kellett kb 2-3 hónap, mire visszahúzódott a derékbőség.
Nyugi, 5hete szültél, ennyi idő alatt a méhed belül regenerálódik, de azért egy terhesség nem csak azt az egy szervünket érinti. Még a belső részeidnek is helyre kell vándorolni, a bőrödnek is meg kell szokni, hogy nem kell akkorának lennie..
Csiga nyuga, 8hónapja született a második, és az apró pici gyűrődések mostanra tűntek el a hasam aljáról teljesen.
ÓÓóóó, dehogy hat hét!!!
9 hónapot mondanak "visszaállási" időnek. Húú, nyugi... :) 7 hónapos a kicsim, most már kezd hasonlítani az eredetire a hasam, szerintem császár esetében ez amúgy is lassabb folyamat lehet, és amíg szoptatsz, ne erőlködj ezen, utána lehet/szabad/érdemes alakkal foglalkozni, addig valamennyi zsírtartalék -sajnos- kell a szervezetünknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!