Nem tudom elfelejteni egy első, nagy szerelmemet? Mit tegyek, hogy elfeljtsem? Neki már családja van, és 2 szép gyermeke.
Majd jön egy új szerelem és a régi nem is lesz olyan fontos majd,főleg hogy családja van már.
Tartjátok a kapcsolatot?mert úgy nehezebb!
Az első szerelmet sose tudod elfelejteni, de mindig véget ér.
Gondolj arra, hogy már régen történt, már biztos nem az, akibe beleszerettél, teljesen megváltozott, családja van, már sajnos nem téged szeret és tovább kell lépned. Gondolj arra, hogy biztos nem ő volt a nagy betűs nagy Ő, ha ő már megtalálta élete szerelmét és sajnos nem te vagy az. Neked se ő lehet. Lépj tovább, meg fogod találni az igazit.
Nekem az első szerelmemet azt hittem nem tudom elfelejteni sohasem, de rájöttem, hogy ő már nem is az, akit szerettem, hiába próbálnám visszakapni, ha vissza is kapnám, soha nem lenne ugyanaz, aki régen és semmi nem lenne olyan, ezért szépen lassan továbbléptem. Most 3 éve vagyok együtt egy olyan emberrel, aki lehet, hogy nem életem első szerelme volt, de, hogy életem szerelme, abban biztos vagyok. (:
09:31
Nagyon szépen írtál,egyetértek veled,csak mégis nehéz.
Nekem is volt egy "nagy első szerelmem"...még most is összeszorul a szivem néha ha a képeit nézegetem valamelyik közösségi oldalon...Én valahogy már úgy vagyok vele, hogy elfogadtam és azt kívántam legyen olyan boldog, mint amilyen boldog én szerettem volna lenni vele.
Furcsa, mert ezek a dolgok bennem maradtak. Viszont van egy párom már több éve akit még ennél is jobban szeretek és ragaszkodok hozzá, de ez "más"...
Igaza volt annak aki azt írta, ne felejtsd el, csak mosolyogj, találsz egy napon valakit, akivel nagyon boldog leszel és akkor nem kell ezen gondolkodnod már többet.
"Arra gondolunk a legtöbbet akit a leginkább el akarunk felejteni..."- hát ne akard elfelejteni.
Minden szépet:)
Szerintem ne felejtsd el.
30, 40 , 50 , 60 évesen is összejöhetsz vele még, az Élet nagy rendező !!!!!
De gyereket szüljél nehogy hoppon maradj!
Ha neki is van mástól, neked is jogod van hozzá!!!!
Nem tudok 100%-ig egyetérteni azokkal, akik azt írják, ha ez lett volna az igazi, akkor együtt lennétek, stb stb.
Valahol azt olvastam, hogy a nagy szerelmeket nem szabad tönkretenni a házassággal! Ez most hülyén hangzik, de általában a nagy szerelmek attól azok, hogy valami kifürkészhetetlen oknál fogva, soha nem tudnak kiteljesedni. (irodalmi, történelmi példák ezrei)
Ezzel nem mondom azt, hogy akiknek összejött, az nem is az igazi! Sőt, ha veszem a saját példámat, megvolt a nagy, nagy szerelem, és a párom egészen más, DE, nem cserélném el, a nagy Ő-re, ha ez így érthető.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!