Anyukák! Kérlek legyet őszinték! Volt már olyan, hogy kicsit durvábban bántál a babáddal, gyerekeddel mint szabadott volna?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy esetleg rákiabáltál vagy durvábban adtad be neki a cumit mondjuk? Előfordul az ilyen?Meddig "normális"?
Köszönöm az őszinte válaszokat!!
2015. jún. 5. 21:41
11/12 anonim válasza:
Igen. Hasonlókat, mint te. Szülés utáni depresszióm volt, csak nem ismertem be. Kezelés után jobb lett.
12/12 anonim válasza:
Igen! A kislányom az első 4 hónapját végigüvöltötte, ha nem a kezemben volt. Az éjszakákat azzal töltöttem, hogy ültem vele a fotelban és a lenémított tv-n a feliratos filmeket néztem, persze ő békésen aludt, amíg meg nem próbáltam felállni, hogy betegyem az ágyába, mert akkor jött megint az üvöltés. 4 hónap után kiakadtam és mondtam neki, hogy most leraklak és sírhatsz, ha akarsz, mert nem érdekel, ha nem eszek és nem alszok, de p*s*lni, akkor is el kell mennem! Akkor ideges voltam, viszont volt egy eset, amire nem vagyok büszke, mert biztos másként is meg tudtam volna oldani, de akkor ez reflex volt. A szitu mindenki által ismert szerintem: nyúlt a konnektor felé én meg reflexből leütöttem a kezét. Nem tudom melyikünk ijedt meg jobban (bár bűntudatom csak nekem volt!), de tény, hogy soha többet nem nyúlt még a konnektor közelébe se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!