Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt már, hogy a férjed a...

Volt már, hogy a férjed a fejedhez vágta, ő azért dolgozik sokat, hogy te a 3. évet is itthon tudd tölteni a gyerekeddel?

Figyelt kérdés

Már elegem van a férjem többször is hozzám vágta(pedig már ezt megbeszéltük,hogy itthon leszek 3 évet)Kislányom aug.-ban lesz 2 éves.Már nem tudom mit tegyek,kezdem magam kiszolgáltatottnak érezni.Megint mondja tuti visszamegyek.

Most veszekedtünk ezen,most is tiszta ideg vagyok!

Ti mit tennétek? Köszi!

2011. júl. 12. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá lehetőség visszamennék dolgozni. Vagy elküldeném őt hogy vigyázzon a gyerekre és én vágnám a fejéhez, hogy én tartom el...kíváncsi vagyok mit szólna. Na mnidegy. kérdésre a válasz: én ezt tenném.
2011. júl. 12. 19:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem mondott ilyet de, hogy őszinte legyek, ez nálunk fel sem merült. Sajnos a lakáshitel miatt nekem mindenképpen vissza kellett mennem a gyed után.

Abból gondolom viszont, hogy nem problémázna ilyenen, mert voltam én már munkanélküli is - igaz csak 1 hónapot, de soha nem szólt be ezért, inkább bátorított, hogy ne adjam fel és segített sok mindenben. Akkor még házasok sem voltunk, csak együtt éltünk. Tudom, hogy mindenben számíthatok rá.

Viszont el kellene neked is gondolkoznod, hogy nem jelent-e túlzottan nagy anyagi megterhelést a családnak, hogy a gyes-t kapod csak. Mert egy év alatt bőven gallyra mehet a házasságotok, ha folyton a pénzen veszekedtek és úgy érzi a férjed, hogy csak ő akar javítani a helyzeten.

2011. júl. 12. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám neki, hogy lehet cserélni. Én is ezt mondom. Te sem a lábadat lógatod otthon, hanem gyereket nevelsz. Sajnos a legtöbb férfi nem tudja mivel jár ez.

Nálunk is vannak ilyesmi problémák, bár nagyon jól állunk anyagilag, nekem vissza sem kéne mennem dolgozni, mert az én fizetésem nem osztana-nem szorozna. A férjem még munkamániás is, állandóan dolgozna. Őt egyszerűen csak az zavarja hogy én itthon vagyok, mert ez amit csinálok az semmittevés 2 éves gyerek mellett. Havaii !!

Még nem mondta ezt konkrétan, de érezteti. Elvárná, hogy mellette kitaláljak még magamnak valami elfoglaltságot, de nem tudom mit, kötögessek talán???

2011. júl. 12. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Többet dolgozik, mint a gyerek születése előtt? Te kapsz vmi juttatást?

Ha ő többet dolgozik és te semmit v csak nagyon minimálisat kapsz, akkor megértem, h kivan, de akkor sem így kell ezt megbeszélni. Ha meg eleve a 3 évre rendezkedtetek be és ő elfogadta, akkor tartsa meg az ígéretét.

2011. júl. 12. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert a férfiak szerint olyan hajde könnyű gyereket nevelni,háztartást vezetni!Én megmondanám neki hogy cseréljetek..kíváncsi lennék meddig bírná....
2011. júl. 12. 20:07
 6/10 anonim ***** válasza:
még nem vágta a fejemhez... de már párszor szóba került, h milyen jó nekem. én ilyenkor azért ülök tök egyedül itthon 3 évet h a te gyerekednek jó legyen!!! cseréljünk, visszamegyek én az emberek közé dolgozni, ő meg gagyogjon egész nap... ilyenkor egyből mosolyog, és jön és ölel :P és hát ő nem úgy értette... csak mondta... persze eszem ágában sincs visszamenni :P
2011. júl. 12. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Én megmondanám neki hogy csak 1 napig cseréljen...

A munkatársnőm férje van otthon gyes-en és ő nem nézi le a nőket akik gyes-en vannak mert tudja mivel jár.

2011. júl. 12. 21:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Soha nem mondana ilyet,főleg,hogy tudja,hogy most,hogy újra lehetőség van rá itthon szeretnék vele maradni.Persze próbálkozott,hogy menjen bölcsibe,de nem anyagi okokból.
2011. júl. 12. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk szóba sem került az, hogy itthon leszek még egy évet, mert nem tehetjük meg. A fizum volt nettó 150ezer, most 88ezer a gyedem, ez még csak hagyján, de aztán ehhez képest a gyes lenne 28ezer. A lakástörlesztő meg havi 108ezer. Nagyon nem mindegy...

Át kellene ezt beszélnetek szerintem még egyszer. Ha nálatok is olyan a helyzet, mint nálunk, én biztos nem maradnék még egy évet otthon, és a férjem se pampoghatna.

2011. júl. 13. 07:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit tennék, szerencsére velem nem éreztet ilyet... Végül is, az ő gyerekeivel vagyok itthon. Örül neki, hogy félre tettem a karrieremet.
2011. júl. 13. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!