Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mikor vágta le eloszor a...

Ki mikor vágta le eloszor a babaja haját?

Figyelt kérdés
kisfiam most lesz 8 hónapos es már elég hosszú a haja.eleve hosszú hajjal szuletett.arra gondoltam nyarra levágnám neki kicsit.nem tudom mikortól lehet és mivel.ki hogyan es mikor csinalta?
2011. márc. 24. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
kisfiamnak 4 hónapos korában kopaszra
2011. márc. 24. 14:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Bármikor le lehet vágni, amikor úgy érzed, hogy szükséges.

Az én kisfiam 10 hónapos volt, amikor először vágtuk neki a haját. Anyósom fodrász, ő vágta ollóval.

2011. márc. 24. 14:51
 3/10 kisnita ***** válasza:
Az én fiam 20 hónapos, még nem volt neki vágva, nem is nagyon szeretném, de ha bejön a nagy meleg egy picit vágni fogok a hajából. A tarkójánál olyan szép fürtös, sajnálom levágni neki :( Úgy szeretném, hogy oldalt meg ott a füle környékén (pajesz) levágjuk neki rövidre a többi meg marad. Hátul mindenképpen meg akarom hagyni neki.
2011. márc. 24. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
9 hónaposan,géppel leszedte neki a barátnőm picire.Olyan cuki lett.:)
2011. márc. 24. 15:09
 5/10 anonim ***** válasza:
7 hónaposan vágtam le Neki először, géppel.
2011. márc. 24. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Kislányomnak 4 hónaposan lett legépelve,nagyon foltosan hullott.Most 10 hós,de nagyon szépen besürüsödött neki.
2011. márc. 24. 17:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2011. márc. 24. 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:

1.lányom tök kopin született, aztán az a pici babahaj megnőtt a feje búbján pár centisre, de körben még mindig kopi volt, így 1 évesen az egészet letoltuk neki géppel, éppen tél volt, tavaszra-nyárra tök jó kis sűrű szép haja lett :) raktam bele csatokat, nagyon szép lett

2.lányom nagy hajjal született, ami szinte egyből elkezdett kikopni, de közben jött az új haj is, de elég furán nézett ki, így 2 hónaposan letoltuk neki (géppel, legnagyobbra állítva), majd 3 hósan megint. Most 5 hós, tök jó sok és sűrű haja van, többet nem vágjuk le neki géppel, most engedjük megnőni, aztán majd jövő tavaszra ő is kap szép kis frizurát fodrásztól :)

2011. márc. 24. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak eleve nem sok haja volt.De 1 éves korára bepótolta:) Mostanra(14 hónapos)már nagy volt neki,muszáj volt levágni.Fodrász vágta le géppel,pár ml-s lett,de nagyon kis édeske:)) Szerintem,ez egyéni.Ha valaki szereti,hogy jó sok haja van a gyerekének,nem vágatja le.

Mi azért vágattuk le,hogy erősödjön,sűrűsödjön a haja.

Sajnos,apát sem,engem sem áldott meg az ég dús hajkoronával.Hátha a gyereken segít:))

2011. márc. 24. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:

8 hónaposan vágtuk le a fiam haját géppel pár milliméteresre, nyár volt.

Aztán ősszel és most januárban fodrász vágta neki ollóval, nem akartam teljesen kopira.

Épp most vágtuk le neki géppel megint, mert már nagyon nagy volt, alváskor folyamatosan beizzadt az egész feje.

2011. márc. 25. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!