3, mert én kezdettől csak gyest kapok, szóval anyagi szempontból mindegy a plusz 1 év
ha nem találok munkát, akkor még tovább....
2011. júl. 29. 17:54
3/17 anonim válasza:
2
Hogy sajnos vagy sem, azt még nem tudom. Lehet nagyon menni akarok már majd dolgozni. De amúgy az anyagiak miatt megyek vissza 2 év után.
2011. júl. 29. 18:26
4/17 anonim válasza:
3 évig szeretnék, de ha becsúszna a kistesó, akkor kicsit tovább. :D
2011. júl. 29. 18:34
5/17 anonim válasza:
mivel kirúgnak, ha visszamegyek, inkább 3, mint 2.
2011. júl. 29. 18:36
6/17 anonim válasza:
9 évig :-D biztosan! Aztán meg ki tudja.. :-D
(3.baba- 2 éves korkülönbség.)
2011. júl. 29. 19:03
7/17 anonim válasza:
2 évig, s remélem, hogy addig megszületik a kistesó, így az első babával összesen 3 vagy 4 évig, attól függően, hogy ovival hogy állunk majd. A 2. babával már anyukám marad itthon 3. évben nyugdíjasként, én pedig megyek vissza dolgozni.
2011. júl. 29. 19:43
8/17 anonim válasza:
sajna csak 2 évet lehettem itthon, ugye az anyagiak miatt
2011. júl. 29. 20:30
9/17 anonim válasza:
9 hónapos koráig. Munka miatt, különben felvesznek helyettem valakit. 6 órában megyek vissza, rugalmas munkaidőben. Apa marad itthon a gyerkőccel.
2011. júl. 29. 22:05
10/17 anonim válasza:
3, mert kirúgnak, ha 2 év múlva visszamész?
Ez hülyeség!
A gyermek 3 éves koráig védett vagy. Így én 2 éves korában visszamegyek. Most 1 éves a gyerek, már szóltam, hogy készüljenek. Ha épp nincs szükség rám, akkor is vissza kell, hogy vegyenek, és 1 év alatt meg csak lesz valahol üresedés. De ha betölti a 3-at, és akkor pont nincs hely, simán kirúgnak.
Amúgy meg nem élünk meg a GYES-ből, szóval ez is egy érv. Sajnálom is szegénykémet beadni a bölcsibe, de mit lehet tenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!