Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik nedves törlőkendőre...

Melyik nedves törlőkendőre mondtad már: "Ilyet többet nem veszek! "? Miért?

Figyelt kérdés
Én megint befürödtem egyikkel. Libero: Traubi szaga van és kemény. Johnson: túlzottan nedves volt, zsepivel utána kellett törölnöm a bőrét.
2010. febr. 26. 16:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem egyedul a Huggies nem jott be.Szetmallott a kezembe az egesz.
2010. febr. 26. 18:01
 12/25 anonim ***** válasza:
Ezek szerint sokmindenkinek bejönnek a drágább, vagy márkásabb popsikendők. Nekem a Rossmann-os Babydream extrasensitive (fehér) jött be. Illata alig van, nem irritál, és minden mástól a babám posija teljesen kipirosodott. nekünk nagyon bejött, bárkinem ajánlani merném. :) (A)
2010. febr. 26. 18:46
 13/25 anonim ***** válasza:

Én is attól a baby bruin türkiz színű hengerestől megyek a falnak. Vékony nagyon, nem is értem, mit lehet vele törölni...

Viszont Újpesten találtam egy bababoltot, 300.-ért veszek ott noname, tök jó illatú, állagú, vastagságú és nedvességű 72 db-os popsitörlőt.

2010. febr. 26. 19:01
 14/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a dm-est nem szeretem, az illatát sem, meg szerintem nagyon száraz.Sajnos vettem egyszer 4X72 db-ot, alig vártam, hogy elfogyjon.Én nagyon szeretem a gabit,níveát, pamperst, neogranormont.

/Z/

2010. febr. 26. 19:48
 15/25 anonim ***** válasza:

vettem egyszer dm-est és hát nagyon rossz volt. elsőre tiszta száraz de aztán kiderült hogy egy kicsit olajos. nagyon rossz.

én a gabit szeretem meg a mullernek a saját márkája ami

jó árba van mert 4x80 db 1590ft.

2010. febr. 26. 20:27
 16/25 anonim ***** válasza:

A huggies nem volt jó mert szét ment és nem húzta maga utána következőt.Johnsont meg ahogy húztam ki a dobozából úgy nyúlt.

Dm-esnek szerintem nem túl kellemes az illata.

Én a neogramnormont és a Pamperst ajánlanám nekünk az vált be:)

2010. febr. 26. 20:56
 17/25 anonim ***** válasza:

Huggiest többet soha!!!!!! Büdös, nem lehet kihúzni a dobozból, ha mégis sikerül jön vele az egész.

A pemperst, niveát szerettük, csak drága.

Most Axxo márkájút haználunk, 72 db-os, és 290 ft! Nagyon jó,, nem szakad, nincs agyon áztatva, könnyen kijön a dobozból, nagyon jó illatú.

2010. febr. 26. 20:57
 18/25 anonim ***** válasza:

20:57-es vagyok.

[link]

A Brendonban igaz, h 445 ft, de a barátnőm tatabányán egy boltban 290 ft-ért veszi nekem.

2010. febr. 26. 21:00
 19/25 anonim ***** válasza:

szia!Csatlakozom,a Libero nagyon rossz.!!Lehetséges,hogy egy selejtes zacskót fogtam ki,de olyan száraz,hogy csuda!Nincsen illata,ami a kakinál praktikus lenne...

A kedvencek:

Nivea (sajnos drága,de ha akciós,mindig ezt veszem)

Pampers

Dm-es

2010. febr. 26. 21:06
 20/25 anonim ***** válasza:
Most vettem Huggiest, ráadásul 3db egybe csomagolva, hát dobnám ki a 10-ről. Szétmállik, büdös, ilyet tuti nem veszek többet. Nem jön be továbbá a Dm-es fehér és a Pampers fehér sem, de ezek csak a szagtalanságuk miatt. Én a Jonson's-t szeretem, a Neogranormont, a Gabit és a Rossmannos új zöld színűt, az kamillás, nagyon jó illatú.
2010. febr. 26. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!