Melyik nedves törlőkendőre mondtad már: "Ilyet többet nem veszek! "? Miért?
Én is attól a baby bruin türkiz színű hengerestől megyek a falnak. Vékony nagyon, nem is értem, mit lehet vele törölni...
Viszont Újpesten találtam egy bababoltot, 300.-ért veszek ott noname, tök jó illatú, állagú, vastagságú és nedvességű 72 db-os popsitörlőt.
Szia!
Én a dm-est nem szeretem, az illatát sem, meg szerintem nagyon száraz.Sajnos vettem egyszer 4X72 db-ot, alig vártam, hogy elfogyjon.Én nagyon szeretem a gabit,níveát, pamperst, neogranormont.
/Z/
vettem egyszer dm-est és hát nagyon rossz volt. elsőre tiszta száraz de aztán kiderült hogy egy kicsit olajos. nagyon rossz.
én a gabit szeretem meg a mullernek a saját márkája ami
jó árba van mert 4x80 db 1590ft.
A huggies nem volt jó mert szét ment és nem húzta maga utána következőt.Johnsont meg ahogy húztam ki a dobozából úgy nyúlt.
Dm-esnek szerintem nem túl kellemes az illata.
Én a neogramnormont és a Pamperst ajánlanám nekünk az vált be:)
Huggiest többet soha!!!!!! Büdös, nem lehet kihúzni a dobozból, ha mégis sikerül jön vele az egész.
A pemperst, niveát szerettük, csak drága.
Most Axxo márkájút haználunk, 72 db-os, és 290 ft! Nagyon jó,, nem szakad, nincs agyon áztatva, könnyen kijön a dobozból, nagyon jó illatú.
20:57-es vagyok.
A Brendonban igaz, h 445 ft, de a barátnőm tatabányán egy boltban 290 ft-ért veszi nekem.
szia!Csatlakozom,a Libero nagyon rossz.!!Lehetséges,hogy egy selejtes zacskót fogtam ki,de olyan száraz,hogy csuda!Nincsen illata,ami a kakinál praktikus lenne...
A kedvencek:
Nivea (sajnos drága,de ha akciós,mindig ezt veszem)
Pampers
Dm-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!