Hogy mondtad el a férjednek/párodnak, hogy babátok fog
születni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 14:18
1/8 anonim válasza:
Szia!
Sehogy nem mondtam el!
Látni szerettem volna a döbbent, örömteli arcát!
Kitettem a bárpultra a pozi tesztet és vártam, hogy mikor veszi észre! Aznap a tesztel vacsoráztunk! :o)
Nagyon emlékezetes pillanat volt!
2011. márc. 17. 14:26
2/8 anonim válasza:
Mindkétszer velem izgulta végig a teszt eredményét! Az elsőnél ő vette észre a pozitív jelzést! :)
2011. márc. 17. 14:29
3/8 anonim válasza:
"Csúnyaszó(nem ment át a "trágárságszűrőn:D),asszem terhes vagyok"-telefonban:)
Ezt azóta megkaptam párszor,hogy azért várhattam volna egy napot,hogy személyesen közöljem...
2011. márc. 17. 15:12
4/8 anonim válasza:
Elmentünk ebédelni. Megebédeltünk és beszélgetni kezdtünk aztán hirtelen előkaptam a tesztet+ az orvosi igazolást a 7 hetes Manóról. Percekig nézte, közben mosolygott, utána remegő kézzel-lábbal megölelt és megcsókolt. Utána csak néztük egymást csillogó szemekkel és terveztünk kinek, mikor , hogyan mondjuk el. ( Nagyszülők, rokonok, barátok)
2011. márc. 17. 15:42
5/8 anonim válasza:
Mi együtt teszteltünk a férjemmel :) Még nem terveztük a bébit rögtön a házasság után, de nagyon nagy volt az öröm.. :))
23 éves kismama
2011. márc. 17. 16:54
6/8 anonim válasza:
Nem várt menszi előtt 5 nappal csináltam tesztet. Nagyon halvány volt a csík, így átmentem a másik szobába a férjemhez megkérdezni, hogy hány csíkot lát a teszten. Vagy 1 percig bámulta a tesztet, mire megszólalt: HATOT!!! Kikaptam a kezéből a tesztet és visszamentem a hálóba. Később újra próbálkoztam, akkor már "csak" három csíkot látott.:)))) Végül leesett neki, hogy hol kell nézni a csíkokat.:)
2011. márc. 17. 17:23
7/8 anonim válasza:
Reggel elmentem wc-re és titokban csináltam egy tesztet. Mikor pozitív lett majd nekiugrottam az ajtónak.. Berohantam a hálóba és ráugrottam a még alvó páromra, és próbáltam nagy lihegések közepette közölni vele a hírt. Mivel "nem ment át az üzenet", az orra alá dugtam a tesztet.. Azt se tudta mi van, de mikor észhez tért már együtt örültünk ..
2011. márc. 17. 20:28
8/8 anonim válasza:
Szió!
Nekem sosem késett, és már nagyon vártuk a pozitív tesztet :)Már egy hete késett, és csináltattam vérvizsgálatot, ami 1000%-osan azt mutatta, hogy "összejött"... A kórházból sms-ben küldte el a barátnőm az eredményt (mert nem tudtam megvárni):"++++++++++++++ :)" Én meg egyből hívtam a páromat: "Gratulálok!Apa leszel!" Én sírtam a telefon egyik végén... ő meg a másikon :) :) :) Amikor haza értem, a vonatnál várt, és percekig el sem akart engedni... egymásra borulva örültünk a picinek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!