A parodnak, ferjednek mi a velemenye ha fested a kormod?
Nekem nincs párom, de az a tapasztalatom, hogy a férfiak 90%-a nem szereti a feltűnő körmöket. Legalábbis eddig minden férfi ismerősöm lehurrogta a pirosra vagy pinkre festett körmeimet. Sokkal jobban tetszenek nekik a halvány bézs, finom rózsaszín, áttetsző lakkok.
23l
Az én barátomnak is csak az átlátszó,maximum kicsit csillámos körömlakk tetszik.
De mondjuk most a lábamat piros színnel lakkoztam,és eddig nem szólt érte.
Amúgy szerintem sincsenek oda a férfiak a nagyon rikító,színes körmökért...
Akkor én leszek az, aki cáfol.
Az enyém nem szól érte semmit, ha kifestem, de a múltkor beújítottam egy erősebb színt (sötét lilás, nem rikítós tinis) az egyik új felsőmhöz, és még meg is dicsérte. Őszintén szólva én hozzá sem mentem volna, ha ilyeneken fennakadna. Persze ez nem válóok. És amikor jártatok házasság előtt, akkor az idő alatt szólt valamit érte? Nem tudom, de nálam ez az ápoltság része. Főzök, mosok, takarítok - de ennyi talán jár, elvégre nem a középkorban élünk. Nem műkörmöket viselek, szerencsére a sajátjaim erősek, megnőnek nagyra, nem is valami eszméletlen drága lakkokat használok, de szeretem a ruháimhoz igazítani a körmeimet. Magam festem, díszítem őket. Sminkelsz? Jársz fodrászhoz?
De barátnőm anno járt hasonló cipőben: megismerkedett egy fiúval, és mikor megtörtént a nagy családi bemutatkozás, akkor a leendő após kijelentette, hogy nekik nem kell festett körmű, fülbevalós K...
Pedig szegény lánynál szelídebbet és szolidabbat én nem nagyon ismerek.
Én 22 vagyok, ő 25 (nem férj).
Én mindig meg is mutatom neki, ha valami extrábbat csináltam. :) Van, amelyik lakkom tetszik neki, van, amelyik nem. Valószínűleg hidegen hagyná, ha nem festeném; de mivel szeretem festegetni, megdicséri néha.
csupán csak annyi a véleménye hogy büdös.. de amikor már ki van kenve utána már nincs problémája a körömlakkos ujjaimmal :D Néha még meg is dicséri,hogy milyen jól mutat a körmömön egy szín. B-)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!