Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondtad meg a párodnak...

Hogy mondtad meg a párodnak azt, hogy állapotos vagy?

Figyelt kérdés
Gondolok itt meglepetés babára, vicces, frappáns történetekre!! előre is köszi a válszt!
2011. aug. 15. 23:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sehogy!Közösen terveztük és minden percét közösen éltük át.
2011. aug. 15. 23:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát köszi! :P
2011. aug. 15. 23:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyel a zsebebe,vagy a penztarcajaba egy terhessegi tesztet:D
2011. aug. 15. 23:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Háát ez vicces lenne valóban! :D De igazából már megtörtént sztorikra vagyok kíváncsi! mit szólt a párotok? Hogy adtad elő a dolgot ilyenek?
2011. aug. 15. 23:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Az elsőnél egyszerűen a nyakába ugrottam a teszttel a kezemben, a másodikat előbb megérezte, mint én. (Őt sajnos 10 hetesen elvesztettük.) A harmadikra nem is számítottunk, akkor egy szép csomagolással az órája mellé tettem a tesztet reggel, és amikor felébredt, fél órán keresztül nézte, mert nem hitte el, amit lát. Nagyon boldog volt! :)

18. hetes km

2011. aug. 16. 07:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is így terveztem. Kis cipőt akartam neki adni, de mikor pozitív lett a tesztem sírva hívtam telefonon. Az örömtől el is felejtettem a tervemet! De ez így volt tökéletes....na meg hát apa is szárnyalt a boldogságtól.
2011. aug. 16. 08:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szintén sírva telefonon.
2011. aug. 16. 08:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Mindkét babánkat terveztük. Az elsőnél -mivel egy munkahelyen dolgozunk- rohantam le hozzá és a nyakába borulva mondtam el, hogy sikerült (a munkahelyen csináltam a tesztet, mivel aznap reggel vettük közösen).

A másodiknál a fogantatás után 1 héttel már tudtam, a barátnőmmel mentünk néhány nap múlva vásárolgatni és vettem 2 tesztet. Azonnal pozitív lett a bevásárlóközpont mosdójában ugráltunk, sírtunk és újongtunk. Mikor hazaértünk mondtam a férjemnek, hogy beszélnünk kell. Megkérdeztem fapofával, hogy szeret e. Ő azt válaszolta, hogy persze, hogy szeret, de miért kérdezem így. Mondtam neki, hogy úgy érzem boldog vagyok vele és a lányunkkal, de eljött az idő, hogy végre mást is szerethessek és hogy már semmi se lesz úgy mint ahogy eddig. Elővettem a tesztet és jöhetett a sírós rész! :) Hát igen már most sem olyan, mint régen! :)

Egy gyönyörű 2 éves és egy 18 hetes magzat anyukája

2011. aug. 16. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy kisebb vita alatt hirtelen ötlettől vezérelve eléraktam a pozitív tesztet, és csak nézte pár percig, aztán csak annyit mondott: "nem hiszem el". Két napig ktelkedett. :)
2011. aug. 16. 15:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! 12.47es nagyon aranyos történet! boldog babavárást!
2011. aug. 16. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!