Hogy mondtad meg a párodnak azt, hogy állapotos vagy?
Az elsőnél egyszerűen a nyakába ugrottam a teszttel a kezemben, a másodikat előbb megérezte, mint én. (Őt sajnos 10 hetesen elvesztettük.) A harmadikra nem is számítottunk, akkor egy szép csomagolással az órája mellé tettem a tesztet reggel, és amikor felébredt, fél órán keresztül nézte, mert nem hitte el, amit lát. Nagyon boldog volt! :)
18. hetes km
Mindkét babánkat terveztük. Az elsőnél -mivel egy munkahelyen dolgozunk- rohantam le hozzá és a nyakába borulva mondtam el, hogy sikerült (a munkahelyen csináltam a tesztet, mivel aznap reggel vettük közösen).
A másodiknál a fogantatás után 1 héttel már tudtam, a barátnőmmel mentünk néhány nap múlva vásárolgatni és vettem 2 tesztet. Azonnal pozitív lett a bevásárlóközpont mosdójában ugráltunk, sírtunk és újongtunk. Mikor hazaértünk mondtam a férjemnek, hogy beszélnünk kell. Megkérdeztem fapofával, hogy szeret e. Ő azt válaszolta, hogy persze, hogy szeret, de miért kérdezem így. Mondtam neki, hogy úgy érzem boldog vagyok vele és a lányunkkal, de eljött az idő, hogy végre mást is szerethessek és hogy már semmi se lesz úgy mint ahogy eddig. Elővettem a tesztet és jöhetett a sírós rész! :) Hát igen már most sem olyan, mint régen! :)
Egy gyönyörű 2 éves és egy 18 hetes magzat anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!